התייעצות לגבי נסיעה ארוכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, יקירותיי

8 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו בגיל שלה קנינו דיוידי לרכב אם אין לכם אולי תשאילו מאחד החברים כמובן זה מעסיק אותם המוווווווווון לא יודעת מה היינו עושים בלי זה...
    מדבקות קניתי לה ספר מדבקות והיא פשוט שעה שלמה הייתה מדביקה.
    וגם כמובן לתת לה להיתעייף

• תהנו..אני גם מחכה כבר לחופשה ראשונה עם הקטנה..האמת לא איכפת לי לאן..ברגע שנוכל להרשות לעצמינו את הנסיעה אנחנו נתפוס את ההזדמנות.
    מקווה שיהיו מלא מלא תמונות:)
    שנופרי תהיה חזרה ולא תחלה וכמובן לשתות מים.. זה תמיד טוב.

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/1kmZm-10y]
    להוסיף לפייסבוק
  • משחקים שהיא אוהבת בדרך
    שירים שהיא אוהבת לשמוע
    הרבה עצירות מתי שצריך
    אולי תסדרו את זה שתסעו מתי שהיא צריכה לישון ככה היא תישן חלק מהדרך

• תודה רבה על הטיפים, בנות

• אה, ואלה, אנחנו מצאנו את הדיל הזה בקופונים, ויש שם דילים לעוד מלא בתי מלון וחופשות בארץ ובעולם. המחיר שווה בהחלט וכשנחזור נספר איך היה המלון

• כמה טיפים, בתור אחת שנוסעת אפילו לבד עם ארי ברכבת ישראל מגיל 3 חודשים, נסיעות ארוכות מהקריות לבאר שבע ולהיפך...

אמנם ברכבת זה יותר קל כי לא חייב לקשור אותם לכסא אבל...:

לנסוע כשהיא צריכה לישון- חשוב מאוד... אני נוסעת תמיד כשזה שנ"צ שלו או בערב כשהוא צריך להישפך.

דיווידי... אמנם אין לי אבל ברורררר לי שזה נחוץ. נקנה בקרוב

• מאמוש..
    אני מחזיקה אצבעות שזה יצא לפועל
    [URL=http://www.glittergraphictext.com]

• כל-הכבוד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה