מרווה יקירתי חחחחחחחחחח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חחחחחחח ואי ואי הרגת אותי פה מצחוק אני על הריצפה.. תגידי את בטוחה שדיברת עליי? בואי אני יספר לך עליי טיפה.. אמא שלי גרה בעיר אחרת לגמריי ממני , אין לי שום עזרה ממנה מלבד שהילדה הייתה אצלה שבועיים וזהו כרגע היא בפעוטון כבר (אותו דבר גם נטלי יכולה לשים את הילדים אצל אמא שלה או חמותה זה לא ניראה לי בעיה), לגביי לישון עם הבעל בלילה..אזזזזז מאמי שלי אני כשאני עובדת שבוע משמרת לילה לא רואה את בעלי אפילו לשניה מיום א' עד יום ה' בערב כי גם אני עובדת 12 שעות וכך גם הוא... לגביי העזרה של נטלי לך, כול הכבוד לה אין לי מה להגיד כניראה בגלל זה את כול כך מגנה עליה (לא שיש ממה להגן ממש לא תקפתי אף אחת זה אתן פירשתן ככה), ואי אני הגעתי עד ההודעה שלך ולא המשכתי לקרוא הלאה כי הייתי חייבת להגיב לך.. אין לי מה ללמוד מבחורה צעירונת בת 22 שאין לה מושג אפילו מה זה כשלילד שלה אין אוכל או שחסר משהו או שיש מלא חובות וחייבים לעבוד 12 שעות ביום.. אז ככה שמרווה יקירתי על תשווי בכללללללל ביני לבינה כי זה ממש שמיים וארץ..

[url=http://en.picjoke.net]
3 תגובות
עמוד 1
  • ועוד משהו קטנטן: אני במקומך ממש אבל ממש לא הייתי מתגאה בזה שאת מלבישה את הילדה שלך בבגדים משומשים ושאין לך כסף לפנק את הילדה בצעצועים חדשים ובגדים.. אז כן אני גאה בעצמי על זה שאני עובדת ויש לי ממה לפנק את הילדה שלי ותאמיני לי אהבה של הורים ממש לא חסר לה.. נכון שיש חפעמים מצבים קריטיים וכן אפשרי לקבל עזרה מאחרים (גם אני קרה לי את זה כשדיאנה רק נולדה ופיטרו את בעלי) אבל לא שאני ילביש כול החיים את הילדה בבגדים משומשים וסליחה על הביטוי ילך לנקות למישהי את הבית שלה כדי שהיא תלביש לי את הילדה בבגדי הילדים שלה שהיא כבר לא צריכה או תתרום לי צעצועים.. אז מרווה עם כבר מדברים למי החיים מחייכים יותר משתינו אז לי בטוח יותר.. אגב כול זה לא בשביל לריב פשוט מנסה להבין מה בדיוק את רצית ממני? אההה ואגב לגביי תמונה של הבונבונה שלי שהיא לא מחייכת שם למה מה הילדה שלך קורנת מאושר בתמונה שלך? לא ניראה לי...אז קודם תסתכלי על עצמך ואחר כך על אחרים..

[url=http://en.picjoke.net]
  • עדןןןןןןןןןןןןןןןן הלווווווווווווווו תנוחיייייייייייייייייייי

מה נהיה איתך?

יש לך בעיה חמורה בהתבטאות

את לא התכוונת לפגוע ולתקוף ורושמת דברים כאלה

דיייייי תנוחי עדיף שתסתמי

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • אני נשבעת שאם עוד שרשור אחד כזה של ירידה קטילה זלזול במישהי יפתח פה אני אדאג לפתור את זה בדרכים המאוד חריגות של ההנהלה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה