שיתופניישן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חייבת לספר שאני לא קניתי ללהב כל כך הרבה משחקים
    את הרוב קיבלתי מגיסתי וכמובן גם החזרתי - או לחילופין מתנות.
    את מה שקניתי כמובן שהעברתי הלאה לגיסתי כשנולדה לה הילדה.
    עכשיו כשנועם נולדה גיסתי החזירה לי קרטונים מפוצצים בבגדים ומשחקים של תינוקות.
    מיינתי וחלק אני מחזירה לה כי אני באמת לא יכולה להרשות לעצמי כל כך הרבה משחקים בבית.
    אבל הבאסה היא שיש משחק אחד - בריכת פעילות של פו הדב- שעלה לי 300 ש"ח שגיסתי טוענת שלא הבאתי לה אותו - מה שאומר שפשוט בלעה אותו האדמה.
    וזה כל כך מתסכל

15 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיייייייייף אני בא עם נועה למשחקייה

• כולן מוזמנות

• חחח בואי תראי את הבית שלי שהיה פעם מוזיאון... ועוד עם תינוקת אחת..

איזה בעסה עם הבריכת פעילות...

• סיון מאמי תינוקות אוהבים כל דבר חדש גם אם זה אטבי כביסה על חוט מעל הלול זה יראה להם כמו גן שעשועים...

אימא ואני קנינו כמה צעצועים אבל הרוב אני מעסיקה אותה עם ברים שיש בבית..כל מיני בדים מעל הלול מרעישה עם אורז בכוס סירים...

תנסי זה יחסוך לך הרבה מקום והרבה כסף

/link/link_through/1yg9h-101]
  • איזה כיף זה
    באמת באסה על בריכת הפעילות אבל אני בטוחה שאם כל המשחקים שיש לה עכשיו היא לא תרגיש
    וזה הזמן להתחיל לתת לה גירויים

• סיוני,
    זה נהדר - ה"קח-תן" הזה!
    חסכון עצום בעלויות!
    כמובן, צריך לקחת בחשבון שדברים כאלה יכולים לקרות (העלמויות של דברים)
    אני בטוחה שזה בתום לב - כל ההעברות והשינועים - בטח נשכח
    [URL=http://www.glittergraphictext.com]

• תגידי , לגבי הבריכה של פו הדוב- אולי הוא במחסן אצלך חמתך?......

תביאי לנועם משחקים סביבה, היא תיקח, ואת יודעת מתי תרגישי שהיא רוצה להושיט את הידיים, או עם המובייל או הקשת של הטרמפולינה

• סיון-כל הכבוד לך שככה את נותנת את הצעצועים לגיסתך... אני אישית לא הוצאתי כלום מהבית.. לאחרונה החלטנו שבשנים הקרובות לא מרחיבים את המשפחה אז אני מוסרת את הכל ...
  • איזה כייף לנועם הקטנה
    את לא מבינה כמה כסף אני מוציאה על משחקים
    זה פשט זוועת עולם המחירים

לא נורא על פו הדוב לא להתבאס

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • גם אנחנו כבר הוצאנו את הבריכה של פו הדב וגם את המזרון פעילות עם האוניברסיטה. אגם מאוד נהנית
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • א- באסה על הבריכת פעילות

• איזה כיףףף גם לי כבר בא לשחק עם תאיר בכל מיני משחקים ניראה לי שנתחיל באוניברסיטה ניראה איך היא תגיב לזה

• איזה באסה שזה נעלם!!!!
    והכי באסה שזה בתוך המשפחה אז אין הרבה מה לעשות....

וכפרונה על נועמית שמנסה לאכול את המשחקים

• זה פשוט מתסכל אותי שזה באמת המשחק האחד והיחיד והמאוד מושקע שאנחנו קנינו לגילאים האלה
    ודווקא זה נאבד
    אבל גיסתי מתעקשת שזה לא אצלה, אז אאלץ להאמין ולהמשיך הלאה
    יש לי תחושה שהילדה תהנה גם על המזרון פעילות הרגיל

• איזה כיף תתחדשו תתישנו חחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה