-
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
-
הנה זה שוב קורה לי.. פונפון התחלתי לבכות רק מהודעה שלך אני פה עם דמעות חחחחחח טוב זה עכשו 100% הורמונים.. אז יש לי שם חדש :הורמוניםשלי חחחחחחחחחחח
-
קראת תשרשור הקודם הייתי בהלם..
אבל טוב שביקשת סליחה ולא בגלל יום כיפור אלה בשבילך
כי אמרת פה דברים קשים לבחורה שלא עשתה לך כלום!!
ונכנסת לחיים הפרטייים שלה בלי בעיה
אני נמנעתי מלהגיב עד עכשיו
אבל בכל אופן,
בהצלחה בטיפול ובעזרת ה תקלטי מהר !!!
-
עדן אני לא עניתי בשרשורים כי לא הייתי פה אבל אני מכירה את נטלי עוד מלפני הפורום (אני חברה טובה של המשפחה של בעלה)..והיא אישה מדהימה..ואם היית רוצה לשמור את זה בינך לבינה ושלא יתערבו היית מדברת איתה בפייס או במייל או אפילו בטלפון...ולא פותחת שרשורים...
אולי לא שמת לב אבל דיברת על זה שנטלי תפסה גבר עשיר (ממש לא הוא עובד כל החיים בשביל זה 5555555) והגיל פה לא משחק שום קריטריון לבן אדם יותר או פחות טוב...אני בת 20 ועברתי מה שאישה בת 40 לא עברה...
אז כל הכבוד שהתנצלת ככה נמדדת גדולתו של בן אדם...
/link/link_through/1yg9h-101]
-
לטעות זה חולשה אנושית...לסלוח זה מעלה אלוהית....
אני שמחה שהבנת שזאת אי הבנה כי לא הבנתי איפה תקפתי או פגעתי כשרשמתי בדיוק את מה שאת רשמת:
רשמת שלא מגיבים לך ורשמתי כי גם את לא מגיבה, פשוט הייתי ריאלית.
מרווה צדיקה מלאכית טהורה, אני בטוחה שהיא לא רצתה או התכוונה לפגוע בך.
אף אחת לא רמסה אותך, היא נתנה לך להבין את מה שהיא ראתה מהצד.....
ודווקא הייתי רוצה שתקחי את כל זה לתשומת ליבך....בסה"כ זה חיובי וזה הכי לטובתך.
-
אני כן ניסיתי לדבר איתה בפייס והיא לא ענתה אז כתבתי פה.. ושוב פעם לא אכפט לי מי ואיך חיי לי הכי חשוב החיים שלי והמשפחה שלי ושוב מציינת הייתה פה אי הבנה או שלי או שלכן כרגע כבר לא משנה..אני באמת שלא התכוונתי לפגוע בה..זה נכון שמלפני שנתיים לא ממש אהבו אותה כאן בפורום והרבה אמרו שהיא מתנשאת ועושה מעצמה יעני אף למעלה כי היא עשירה וכו...וזה באמת היה ככה..היה גם מקרה שהיא רצתה שיצביעו לבת שלה ופירסמה קישור להצבעה בפורום פוריות ופורום מנסים להיקלט שפה בכלל כולם יצאו עליה כי זה באמת לא היה יפה מצידה.. את האמת מאז אני לא ממש הייתי בקשר איתה ואין לי מושג איך היא חייה ,אני רק יודעת מההודעות שלה פה ושם וזהו.. אז שוב ביקשתי סליחה גם בגלל יום כיפור שמתקרב וגם כי הבנתי שלרוב הפיצוץ שקרה כאן זה בגלל ההורמונים שלי..
-
את יודעת אני חייבת להגיב לך להודעה האחרונה שכתבת
את עדיין בשלך ולא נחה ושוב נכנסת פה לפאן אישי!!
קיצר בהצלחה שיהיה לך !!
זה פשוט מרגיז לראות שרשורים כחאה בשבת
תנוחי מאמי !!!
-
אולגה מה ניסגר איתך? איזה פאן אישי? תפסיקי לעשות כאן מריבות אוקיי...אני מנסה לסדר את כול הבלאגן ואת רק מוסיפה סודה לחומץ יאללה מספיק..ניראה לי את נהנת מהבלאגן שהיה כאן.. שבת שלום לך
נ.ב - אני באחלט נחה כי ים שבת היום וזה יום מנוחה היחיד שלי..
-
שמחה שהתנצלת. אנחנו בני אדם ולכל אחד מותר לטעות/ אי הבנה..
-
מזה קשור למה שהיה מלפני שנתיים? מה את מוסיפה פה אני לא מבינה?
מה שהיה בפורום פוריות, אני מחקתי את ההודעה אחרי שהאירו את עיניי כי לא שמתי לב
מזה קשור עכשיו.? מה את מנסה להשיג פה?
אני לא מבינה את הילדותיות הזאת.....
אני פשוט מבקשת ממך דבר אחד ויחיד שזה כבר התחיל לעבור גבולות
תפסיקי לדבר עליי! אני לא מוכנה לזה יותר !
תפסיקי לדבר עליי פה בפורום להזכיר את שמי
להזכיר מה עשיתי מי אוהב אותי כמה כסף יש לי מה אני קונה לילדים
איפה אני חיה אל תשווי ביני לבין אף אחת
אין לך זכות ולו להזכיר את שמי ולדבר עליי
אני בחיים לא דיברתי עליך
אני מבקשת עכשיו יפה שזה לא יקרה !!!!!!!
-
עדן אני לא מציתה פה כלום אני רואה מה את רושמת
וכולןןןןןןןןןןן רואות זאת עובדה !!!!!!
אז תעשי טובה ותפסיקי כבר
עם את מנסה לסדר את הבלאגן שיצרת
אז כמו שנטלי אמרה לך
לא לדבר אליה וזהו !! אני גם לא הייתי רוצה שידברו אליי ככה
קיצר אני נ מ נ ע ת מלהגיב !!
הורמונים לא הורמונים אבל זה לא עסק
לדבר ככה חמודה !!!!
ועם יום שבת זה יום היחיד שלך לנוח כמו שציינת
אז תנוחה ותסגרי תנושא
בגלל זה רשמתי לך שאת לא נחה כי את לא מפסיקה להזכר במשו חדש /ישן !!!
-
עדן ,זה כל כך ברור שאת מנסה ליצור פרובוקציות ע"י זה שאת שותלת פתיתי מידע לא רלוונטיים בעליל על נטלי בכמעט כל הודעה שלך.
זאת לא התנצלות - אלה הן עקיצות מכוערות ומיותרות.
חבל.
נמוך מאוד מצדך....תנסי לבלוע את צפרדע הקינאה..
-
נטלולה די מאמי לא להתעצבן אף אחדדדדד לא שוווה לעולללם את העצבים שלך או היחס שלך....
עזבי יש אנשים שלא יודעים לבקש סליחה כמו שצריך ולא יודדעים להעביר על עצמם ביקורת והם מנסים להוריד אנשים כמוך לרמה שלהם!! אל תיתני לה...שתמשיך להתווכח עם עצמה ולתת דוגמאות שאין לי מושג איך מתקשרות לננושא הזה.....
את אדם מדהים מחבק אוהב...יש לך משפחה יפיפייה ובעל שמשקיע את נשמתו בשבילכם..והכל מלא רק ב
/link/link_through/1yg9h-101]
-
זאת ההתנצלות הכי עלובה שראיתי בחיים.
אני באמת מרחמת עלייך.
את צרת עין, קנאית ומרירה.
ולהעלות מהאוב דברים מלפני שנים במסווה של התנצלות - יקירתי, שברת את שיא הגועליות של עצמך.
את עושה פה עוול לבנות ויוצרת אווירה מסריחה.
לורה כתבה באחת ההודעות שנהיה כאן מגעיל.
אני דווקא לא שותפה להרגשה הזאת.
עד שהגיע השרשור המלבה שינאה הזה שלך, הייתה אווירה מצויינת בפורום.
ואגב, אף אחת מאיתנו לא עיוורת.
הדברים שאת כותבת לא נראים פחות אידיוטיים כשהם מופיעים בפונט ענק ובאדום.
בקיצור. תת רמה.
[URL=http://www.glittergraphictext.com]
-
עדן אני החלטתי, יש לך בעיה בדימוי עצמי. לא זה לא משנה מה תרשמי, יש לך בעיה! תקראי שוב אם פיספסת, יש לך בעיה בדימוי העצמי!! אני פשוט בהלם ממה שאני קוראת, מי את שתכתבי משהו על כסף של מישהי?? על הבעל של מישהי?? או על הילדים של מישהי??? שוב אני מדגישה אני לא מכירה את נטלי בכלל, אבל מה שבטוח אותך לא הייתי רוצה להכיר בכלל!! כנראה שהעלייה לארץ גרמה לך לתחושת נחיתות . שאי ברכה והלוואי שקצת אינטיליגנציה רגשית, כי אין לך, וותתמקדי בילדה שלך ולא בבלבולי שכל!!
ליטל
-
בנות לא הייתי כאן מלא זמן אבל לפי מה שהבנתי מעדן היא ציינה משהו לגבי לפני
שנתיים בדגש על לפני שנתיים...
זה קצת עבר זמנו אתן לא חושבות?
ועדן למה להעיר מתים מותק?!?!?
נטלי יפה תנעלי את השרשור מציד תמחקי... חבל לפתוח שבוע חדש ברוח כזו...
סה"כ לעדן היתה כוונה טובה... לא משנה ששוב דברים כאן מגיעים לאן שהם מגיעים.
-
מה אבל למה למה למה למההההההההההההה
שוב ושוב ושוב לחזור ולדוש ולדון
כבר התנצלת, נטלי כבר המשיכה הלאה, מרווה כבר המשיכה הלאה - למה היה צריך להעלות דברים מהאוב?
אוף אין לי כוחות יותר נשבעת לכן שאין לי
-
סיון - את אלופה
אלופה
אלופה
בלזרוק לנו רמזים ולהשאיר אותנו מנסות להבין....
-
פששש ממש מחמם את הלב לדעת איזה בנות יש כאן..זה שהעלתי מה שהיה מלפני שנתיים (לא עכשו* זה בגלל שפעם גם עליה ירדו ככה כמו שירדו כאן עכשו עליי מה הקשר ללפגוע בה בכלל? נטלי מה את ישר מתעצבנת מה כבר אמרתי? שיקרתי במשהו? לא... בסה''כ ניסיתי ליישר את ההדורים אבל כניראה יש כאן משהו אחר מאוד מסריח נגדי אז סבבה שלום לכן ולא להיתראות בנות כול אחת תחייה את חייה וזהו..לגביי מישהי שדיברה כאן על עלייה שלי לארץ אז חומד זה היה כול כך מזמן (כימעט 20 שנה) אז אני ממש לא זוכרת את רגע העליה לארץ, ועם יש לך בעיה עם רוסים אז זאת בעיה חמורה מאוד כי גזענות זה ממש מגעיל..בקיצור לא הבנתי מה תקפתן אותי שוב ועדיף נידמה לי לא להבין גם...
שיהיה לכולכן אחלה שבוע ובשורות טובות..
-
יש לי בעיה רק איתך!
ואגב אחרי 20 שנה הגיע הזמן לכתוב ללא שגיאות כתיב
ליטל
-
בננות,
חלק גדול מכן אינני מכירה, אך אני חושבת שאולי כדאי לנסות כאן גישה שונה...
אין ספק שהמילים של עדן כלפי נטלי (ובנות אחרות) היו פוגעניות ולא הוגנות בלשון המעטה, ובכלזאת...
עדן הבהירה באופן חד משמעי שהיא מתנצלת ואז הוספה כמה מילים פה ושם
ניכר שהיא מבולבלת
ואולי קצת קשה לה להתנסח
היא בעצמה אומרת שהיא במצב רגיש בגלל טיפולי הפוריות וכו'...
אז כדאי אולי קצת להניח לה
נוצר כאן סוג של עליהום שיכול להגרר למצבים מאוד קשים (מבחינתה - תחשבו על זה, בבקשה...)
אולי כדאי לנעול גם את השרשור הזה, לנשום עמוק ופשוט להפסיק להגיב בנושא עד שירגעו הרוחות...
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
עדן - מספיק לתפוס טרמפ על ההורמונים! שום הורמונים לא מצדיקים את השנאה הזאת! לא יפה ולא מכובד ללכלך ככה על אף אחד, בטח כשהוא לא עשה כלום כדי "להרוויח" את זה!
את לא מבינה שאת מעוררת אנטגוניזם נגדך בלבד עם ההודעות האלה?? את כל כך שקופה! ברור כשמש שקשה לך ולא טוב לך ואת מנתבת את כל השליליות שבך כלפי בחורה תמימה שכל חטאה שהיא שמחה בחייה. איזהו עשיר - השמח בחלקו. אני מציעה לך להתרכז בטוב שבחייך, במיוחד שאת מתכננת להרחיב את המשפחה. נראה לך שתינוק ישנה את התחושות שלך? הוא לא - כי את יוצרת אותן. את צריכה לעבוד על עצמך כדי שלמשפחה שלך תהיה אוירה בריאה בבית.
למה שלא תעשי רשימה של הדברים שאת אוהבת בחייך, ותיקחי אותה איתך כדי להתעודד בזמנים קשים? את חוזרת ואומרת כמה שאת עובדת קשה - כולנו עובדות קשה, וגם הבעלים שלנו, אם את כל כך אומללה בעבודה אז תחליפי אותה, ואולי תיקחי חופשה. אני בטוחה שמנוחה לנפש תועיל לך בניסיון להיקלט.
בקיצור - הניחי לנטלי, זהי מה באמת מאמלל אותך ועשי שינויים כדי לשפר את המצב.
הרבה הצלחה, והלוואי שבקרוב נראה כאן הודעה שלך בטונים אחרים.
(ואולי תכתבי התנצלות אמיתית לנטלי באופן פרטי, כי זה ממש מתבקש.)
-
בנות אני חושבת שזה מספיק ודי