חפירה קטנה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל שבת שלום לכולן, מקווה שנרגעו קצת הרוחות-
    לא לעניין ולא נעים.
    לעניינו- אם יש מי שזוכרת, לפני חודשיים בערך שיתפתי שהתהפכו לי שעות היום והלילה,
    נהנתי מזה מאוד, אני משתגעת כבר בבית (שמירה משבוע 12!), מאז הצלחתי לאזן את עצמי, הייתי קמה בסביבות 11-12 שזה סביר בשבילי..
    השבוע שוב התהפכו השעות, אני כל לילה ערה עד 8-9 בבוקר וישנה עד 17 בערך,
    זה מעצבן!! אני אוהבת לישון וכמה שיותר אבל אני ממש מרגישה פספוס, הביחד שלי עם בעלי, חברות או סתם סידורים ויציאות קטנות.
    עכשיו המטרד העיקרי זה החגים- איך אשן כל היום ואפספס את הכיף הזה עם המשפחה שלי? אני כל כך מחכה לזה שאין מצב שאוותר בשביל שינה.
    יש למישהי רעיון לחזרה לשגרה? 

5 תגובות
עמוד 1
  • בובה,

אני לא יודעת ממה ההיפוך הזה נובע (אולי את מכינה את עצמך בתת מודע להיות ערה עם הקטנטנים שלך
  • הי!
    שבת שלום

• ווואי את חייבת להכריח את עצמך לקום מוקדם, ולקוות להישפך בלילה לישון.... מעניין ממה זה נובע?!
    בהצלחה מאמי, מאמינה שבחגים את תצליחי להנות ולחגוג עם כולם
  • נבי חכי שאני אוציא שמירה בעזרת השם מחר, תאמיני לי שלא תהיה לך דקה אחת של מנוחה ואת תיהיי ערה!!

ליטל
  • אני מסכימה עם העצה שמיטל נתנה לך. זה קרה לי לא פעם אחת, בלי קשר להריון
    אם אני הולכת לישון בצהריים - אני פשוט לא נרדמת בלילה! אז עכשיו
    אני קמה מוקדם בבוקר ומושכת כל היום...אין ברירה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה