איזה סיוט!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה סיוט המשפחה של בעלי!!!!!!!!!

הלכנו לשם היום אצל דודים שלו שגרים פה בחיפה והם אנשים כאלה שלא אוכלים בשר או מוצרי חלב או דברים עם טעם ריח וצבע.....

7 תגובות
עמוד 1
  • אוי ואובוי הכרתי מישהי כזאת הייתה אוכלת נבטים וחסה..ממש שפןןן...
    בקשר לבעל מבינה אותך אחת הסיבות שלא יכולתי להמשיך להיות עם הבעל שלי זה שהוא כל היום במחשב אין יחס לילדה או לי..איזה משחק הוא משחק??

/link/link_through/1yg9h-101]
  • שבוע טוב מאמי

מכירה את ההרגשה נשמה
    ג ב ר י ם זו מילה בפני עצמה ! אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם.
  • באמת נשמע שעבר עלייך יום סיוט...שטויות מותק, מחר יום חדש!
  • בובה,

לגבי האוכל - אני ממש לא מבינה את האנשים האלה. נראה לי שבלי אוכל חסר משהו בחיים ... אבל זו אני.

לגבי הבעל - אני בטוחה שכבר ניסית אבל נראה לי שאת צריכה להושיב אותו יום אחד ולנער אותו כמו שצריך כדי שקצת יתאפס!!!

בהצלחה ותחזיקי מעמד

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • במילה אחת גברים!!

• לא ניראה לי שיש גבר בימינו שלא משחק במשחקים מטופשים במחשב ולנו בה לשבור להם אותו.
    מאמי שבוע חדש תחייכי, ותפנקי את עצמך בארוחה טעימה כפיצוי על היום הזה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה