שבוע טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא הייתי פה יומיים ואני רואה שלא היה משעמם
18 תגובות
עמוד 1
  • אוי הגברים האלה

• ואי מצב מוכר חח

שבוע חדש בפתח ,חגים !
    תהני החופש הזה
    ותנצלי אותו לעזרה מבעלך

אההה גם אני הייתי בבילו היום מה הלך שם
    ממש קטסטרופה המקום קרס מרוב אנשים .
  • למרות שאנחנו עדיין רק שנינו לבד, אני מרגישה ככה גם לפעמים, שאני לבד, שבעלי נשוי לעבודה וששום דבר אחר לא מעניין אותו.
    בכל מקרה- אני חושבת שמדי פעם צריך להפחיד אותם ככה, לנער אותם, לגרום להם להבין שאנחנו לא מובן מאליו

• ויקי, מאמי......
  • מאמי אני מקווה שבעלך ״התעורר״ והבין שהוא חייב לעזור יותר,
    לתת לך אוויר ולהתחשב יותר.
    שיהיה שבוע טוב ורגוע..

• ויקה מותק
    [URL=http://www.glittergraphictext.com]

• "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • מוכר.. גם אני השתמשתי כמה פעמים בקלף הזה... רק המילים האלו עוזרות להעיר אותם כסטירה מצלצלת.. מקווה שהמצב רק ישתפר מפה.
    והמון המון חיבוקים.
    [url=http://imikimi00.com/link/link_through/1kmZm-10y]
    להוסיף לפייסבוק
  • ויקי, מקסימה שכמוך

• נשמתי

• בנות, תודה על התמיכה!
    אז תאמינו לי, שבחמש השנים האלה, זו הפעם הראשונה שאמרתי את המשפט הזה ברצינות, לא בשביל להפחיד ולהלחיץ, אלא כי הרגשתי שזה מה שאני באמת הולכת לעשות.
    ומה שגרם לי להשאר זה כשראיתי איך הוא הסתכל על הילדים, איזה מבט אוהב וכואה היה לו.
    אני ממש מקווה שזה לא יחזור על עצמו ושהוא יבין שהוא אבא ובעל!
  • הלוואי!!!!!!!!!!!
  • ויקוששששששששששששששששששששששששש

• תראי תכלס עמדתי במקום הזה שאת מתארת כל כך הרבה פעמים בשנתיים הראשונות אחרי שלהב נולדה
    כל כך הרבה פעמים אמרתי די לא מסוגלת יותר, וגם אני ארזתי פעם אחת והתחרטתי למראה הפנים שלו
    לומר לך שהמצב השתנה ממש לא
    אבל משהו בגישה שלי כן השתנה
    וגם משהו בגישה של בעלי
    מקווה גם בשבילך שזאת תקופה שחולפת - ידוע שהשנה הראשונה אחרי בוא הילד הראשון זאת התקופה הקשה ביותר - אצלכם ישר באו שניים במכה - זה לא קל בכלל

• סיון, הכי עצוב שאני מבינה שאת צודקת ואני יודעת שזה לא ישתנה.
    אני רק מקווה שבאמת הגישות שלנו ישתנו...
  • מאמי קודם כל קבלי חיבוק ענקיי

• בובה,

מאחלת לך שהוא יזכור את השיעור ויותר שיזכור את האהבה שלו לילדיו ושיעשה את הדברים כמו שצריך ויעזור לך!

שתהיה שנה טובה ומתוקה, ללא דאגות עם המון עזרה ואהבה מכולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה