ניראה לי הרופא-עדכון כתגובה בסוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הביא לה אנטיביוטיקה מוזרה שנותנים מעל גיל 6 חודשים... גורמת למלא תופעות לוואי..יש בה לקטוז ושי-אל רגישה לזה..למה הוא לא שאל???
    הרוקח הסתכל עליי ושאל אם אני בטוחה שזה לתינוקת בת 3 חודשים ששוקלת 5 קילו...הוא אומר שזה מאד חזק לגילה...

קיצור היום אני לא נותנת לה מחר על הבוקר לרופאת ילדים עם התרופה שתראה מה הוא נתן לה.!!

/link/link_through/1yg9h-101]
20 תגובות
עמוד 1
  • וואי וואי
    מאמי אל תתני לה אפילו לא להריח.
    מחר לרופאה וניראה לי אפשר לתבוע לו את הצורה..מה זה חוסר התשומת לב פה...גם ילדה רגישה ללקטוז גם לא מתאים לגיל וגם לא למשקל....
    מזל שהתעקשת עם הרוקח ולא הלכת על עיוור.

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/1kmZm-10y]
    להוסיף לפייסבוק
  • בנות הרוקחים יודעים הרבה יותר טוב מהרופאים תמיד תתייעצו גם איתם

• וווואי איזה מזל שעלית על זה שיש בתרופה את מה שהיא רגישה אליו...
    איזה רופא מטומטם

• מה??? אני בשוק איך הוא עושה דבר כזה???
    טוב שהלכת עם התחושה שלך ולא נתת לילדה את זה!!!
  • ושוב את מתגלה כאמא לתפארת! כל הכבוד מאמי! תרגישו טוב
  • לא יאומן...
    לכן אני תמיד אומרת לאאאא לסמוך עליהם ולבדוק הכל בעצמך...

כל הכבוד (ותודה לאל..) שבדקת!!!!!!!
    תעדכני מה רופאת הילדים תגיד, ממש מעניין אותי..
  • ואו ואו!
    טוב ששמת לב!
    ורופאים כאלה
  • איזה רופא דפוק.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • מאמי. קודם כל אמא לתפארת כבר אמרתי?

• רגע זה לא הרופא הקבוע אני מבינה?
    והוא לא שאל רגישויות?
    זה פדיחה פדיחה שדורשת תלונה במיידית - את עלית על זה אבל אמא אחרת עלולה לפספס ובדברים חמורים יותר כמו פניצלין - איזה סתום חסר אחריות!!!
    אפילו הרופאה של להב באופן תמידי היתה שואלת אם יש רגישות

• איזה מפחיד

• לי - ברור שרופא צריך לשאול אם יש רגישויות, אבל תמיד-תמיד אומרים בעצמנו על כל מקרה, כי רופא הוא סך הכל בנאדם: לפעמים סתם שכח, לפעמים מטומטם, ואסור לסמוך על אף אחד בעיניים עצומות.
    לגבי הגיל לשימוש בתרופה: אולי המקרה של שי-אל קשה מהרגיל (בכל זאת דיזנטריה...) ואז היא צריכה מינון גבוה מהרגיל. בכל זאת תשאלי גם רופא ילדים וגם רוקח.
    אני לא יודעת כמה זה שכיח בתינוקות, אבל זה לא צחוק, ותזהרי שהיא לא תתייבש. תיספרי טיטולים רטובים ביום. הרופא אמר לך ממה זה נובע?
  • בנות זה היה הבחנה לא לפי מעבדה...אמרתי לרופא שהיא רגישה לחלב כי הוא שאל מה היא אוכלת ואמרתי צימחי.... ובכל זאת נתן את האנטיביוטיקה הזאת...הלכתי על הבוקר לרופאת ילדים שלה היא מאד כעסה שלא עשו תרבית צואה לפני שהוא הקפיץ לי את הלב ואמר דיזינטריה כי עובדה שמאתמול בבוקר אין שלשולים ואין דם ואין חום....

• ידעתי שזה נשמע אבחנה גסה מדי

• סיון איפה אני יתלונן עליו?
    וומה יקרה אז? כל הבית חולים יתנכל לי (כבר עשו את זה בעבר) ואין בית חולים אחר בסביבה

• לילושששששששששששש, כמה את עוברת ממי

• ייוו מאמי אני בהלם

• חחחחחחחחחחחחח מרוווה תודה מאמי אבל אני יכולה לקרוא בקלפי טאקי לא יותר מיזה...
    יש לי רק הרגשות חזקות...ואני פראנואידית אז כל דבר אני בודקת 100000 פעם

• אני מאוד שמחה שהיא כבר לא משלשלת !!! וגם שאין דם. אגב לאיתמר כשהוא היה תינוק גם היה דם בצואה ומה שהיה לו זה פיסורה(נראה לי ככה כותבים את זה) מין פצע בטוסיק שהיה מדמם...
    לגבי תרבית .אז באופן עקרוני לא לוקחים תרבית במיון . משום שאין דרך לעקוב אחרי התרביות וכו' לכן הרופא היה צריך לשלוח אותך לקהילה לקחת תרבית + לחזור אחרי זה ולקחת תרופה מתאימה . ולגבי אנטיביוטיקה אז ממש לא בסדר שהוא טעה ! חייבים 1000 עניים ובדיקות לפני שנותנים אנטיביוטיקה לתינוק (או אפילו למבוגר) לכן טוב שחזרת לרופאה שלך! וכל הכבוד לרוקח שהיה לו את האחריות לשאול ולהזהיר אותך
  • אצקי-המהממת מומחית,זכית כאן לתשובה-מקצועיתֱ

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה