היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בהצלחה יקרתי תעדכני מקווה שלא ימשכו אותך יותר מדיי
כמה שתרצי שיהיה לכם המון המון בהצלחה
שיהיה יום מוצלח, ושבוע טוב
המון בהצלחהההההההההההה
המון הצלחה, שתצאי בידיים מלאות "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
יש חדש?
בהצלחה
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
היי בנות סורי שלא עידכנתי בצהריים הייתי מעולפת. אצלי אין חדש עשינו אולטרסאונד ומוניטור אז הוא צמח בטיפה אבל מכיוון שהכל תקין רוצים להשאיר אותו עוד ואמרו לי לחזור ביום רביעי בבוקר. לפחות לא אישפזו אותי אבל באמת כבר נגמרה לי הסבלנות והכוח. הבנות בעבודה אומרות לי מה יש לך לשבת בבית אבל לי ממש אין חשק וכוח לחזור לעבודה אמנם עבודה משרדית במשד עו"ד אבל אני מתעייפת ונחלשת וזקוקה כל רגע למנוחה. גם עם כל העצבים שבעבודה שלנו ממש אין לי סבלנות ילה לא חוזרת וזהו לדעתי זה ממש קרוב לא ייקח שבועיים תאמת אתמול קירצפתי את כל הבית ולא קרה כלום
עוד מעט כמה שיותר בפנים יותר טוב אולי תלכי לעבודה לכמה שעות ותחזרי
לא ייתנו לי ללכת אחרי כמה שעות וכל אחת עם העצבים שלה לפעמים יש שם אחת שכשהיא עצבנית אני צריכה לברוח כי לא מפסיקה לצעוק כמו משוגעת זה בסך הכל מדובר על יום וחצי כי יום שלישי לפני החג אצלינו משחררים בסביבות שתיים שתיים וחצי אחרי הרמת כוסית תלוי בקריזות של הבוס ובוע שעבר הייתי מאושפזת מיום שני עד רביעי וחמישי לא הלכתי הייתי בסידורים הלכתי למספרה לצבוע את השיער ולהסתפר