היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למי שמבינה בביות אפילו חלקי אם התינוק איתך איך את נגיד נכנסת להתקלח או לשירותים מילא לשירותים זה בדיוק שנייה אבל מה עם המקלחת מחזירים את התינוק לתינוקייה?
ביות חלקי התינוק איתך מתי שאת רוצה אם את רוצה ללכת לשירותים מקלחת ואין לידך בן משפחה את מחזירה את התינוק ולוקחת אותו שוב או שאם את רוצה לנוח את יכולה להחזיר אותו בביות חלקי בלילה לא מוצאים תינוק מהתינוקיה
אני היתי מחכה ללידה ורואה לפני שאת מחליטה על ביות תראי איך תיהיה אחרי הלידה
איפי
מאמוש גם בביות מלא את תמיד יכולה לשים אם התינוק בתינוקיה אם את צריכה שירותים או מקלחת...לא יגידו לך :ביות מלא את לא יכולה לשים! אני בחרתי בביות מלא עם שני ילדיי והיה מדהים, ממליצה! אני בכל אופן תזמנתי את זה כך שהלכתי להתקלח כשממילא היו בדיקות של הרופא ילדים בתינוקיה בבוקר- ולזה מבקשים להכניס גם את הביותים המלאים...ובערב התקלחתי שבעלי היה שם...
אני החזרתי כל פעם שרציתי להתקלח ולנוח קצת - רק כשהיא ישנה
יואווו זה היה כזה כייף....
אני גם מתומכות הביות. זה היה ממש כיף והתינוקיה (לפחות של פוריה) מאוד משתפת פעולה ואת יכולה להשאיר את הבייבי שם מתי שאת רוצה. אני הייתי משתמשת בתינוקייה כבייבי סיטר- כל פעם שרציתי. [
[ [URL=http://www.siz.co.il/]
תודה בנות
כשחשבתי על זה עכשיו..
אותי בכלל לא שאלו אם אני רוצה ביות מלא או חלקי או בכלל.. עשיתי מה שרציתי- אם הייתי רוצה הייתי מוציאה אותו מתי שרציתי וכשהתקלחתי, או כשרציתי להסתובב בקניון של הבי"ח(בעיקר אחרי הלידה של ניצן)הייתי שמה אותו בתינוקייה - בייביסיטר בחינם - לא תנצלי אותם?
גם אצלי שני ילדיי היו איתי בביות מלא. מומלץ בחום! כמובן זה תלוי באיך שתרגישי אחרי הלידה.
מצטרפת למה שזוהר אמרה אין על פוריה ואין על הביות שם והתינוקיה..מדהים...אני קילחתי אותו שם ועשיתי הכל לבד...הן היו פשוט 10