שאלה דחופה מאודדדדד מאודדד.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אמורה לעבוד היום משמרת לילה שזה יוצא משעה 18:00 אני כבר מחוץ לבית ומחר אני נוסעת ישר על הבוקר עם ההסעה לעשות בדיקת דם וסונר ב 7 וחצי בבוקר עכשו אני מזריקה את דקא ב שעה 8 וחצי אז זה אומר שאצתרך לכחת את הזריקה איתי משעה 18:00 היום בערב עד מחר בבוקר הזריקה תהיה ללא קירור ואני מפחדת שהיא תתקלקל לי..בעלי אומר שאני אכח תיק מקרר אשים בו קרח ואת הזריקה אבל לא ניראה לי שזה יעזור ל 14 שעות מחוץ למקרר. בקיצור מה אתן אומרות? לכחת עוד יום מחלה 1 להיום?או שהזריקה תוכל לשרוד 14 שעות בתיק מקרר עם קרח?
8 תגובות
עמוד 1
  • דקא צריך קירור (אני פשוט לא זוכרת) או שאפשר עד 20 מעלות בערך?
    פשוט נראה לי חבל לקחת יום מחלה עכשיו עוד לפני השאיבה (אחרי בטוח תרצי לנוח).
    אם אפשר עד 20 מעלות - אז נראה לי שצידנית עם קרחונים בפנים בהחלט יכולה לעזור (גם בטוח שיש מזגן בעבודה אז זה לא יתחמם כל כך מהר).
    אם זה חייב להיות בטמפרטורה של מקרר (4-5 מעלות) לא הייתי לוקחת סיכון: או שהייתי מנסה למצוא מישהו שיביא לי את הזריקה, או לשים במקרר בעבודה, או במקרה הכי גרוע לקחת את הזריקה שעה שעתיים לפני (אם נניח תבקשי לצאת מוקדם מהעבודה בשביל לקפוץ הביתה לזריקה) או אחרי (אחרי הסונר).
    פעם שאלתי את הרופא שלי האם איחור של שעתיים וקצת זה נורא, הוא אמר שבאופן חד פעמי זה לא קריטי..
  • כתוב על הקופסא של דקא שמותר עד 8 מעלות.. אני גם ככה בחופש מחלה כבר שבוע וחצי בהתחלה עם הסיבוך שהיה לי עם הדקא ואז פלתי חולה עם שפעת עצבנית במיוחד אז הלכתי עכשו לרופא שלי והוא האריך לי את החופש מחלה עד היום (כולל)..אז הבעיה נפתרה...פשוט אני עובדת בבאר שבע והסונר ובדיקת דם גם בבאר שבע ואני לא גרה בבאר שבע אני גרה מרחק נסיעה של חצי שעה משם בגלל זה הייתי בבעיה רצינית.. תודה מאמי שענית..
  • אני שמחה שמצאת פתרון.
    ואני מה זה מקווה שמכאן והלאה יעבור לך חלק ושתרגישי טוב. וכמובן כמובן שלבסוף ייצא מזה משהו מדהים ..
    את עושה פרוטוקול ארוך או קצר? ואם את בשלב של בדיקות דם וסונר, אז יום האיקס בטח מתקרב, נכון?
    יאללה, הלוואי...
  • הייה פאפאיה אני בפרוטוקול ארוך והנה היום עשיתי בדיקת דם +סונר בסונר אמרו שזקיק אחד בגודל 8 מ''מ והשני לא מצאו אותו.. הרופאה אמרה שבגלל שעדיין לא קיבלתי מחזור ואני באיחור של 4 ימים כבר אז כניראה אצתרך להגיע שוב אליהם ידוע לכן למה? היום בשעה 14:00 אמרו לי להיתקשר לרופאה שלי שם והיא תגיד לי מה הלאה..
  • גם אני הייתי בפרוטוקול ארוך ואחרי איחור של של כמה ימים במחזור, הרופא הסתכל על בדיקות הדם ואמר שחבל על הזמן לחכות למחזור טבעי ונתן לי פרוברה (כדורים למחזור).
    אם יש איחור, עושים סונר ובודקים מה קורה ברחם, ועושים מעקב אחרי קצב הירידה של ה-LH בדם ולפי זה מחליטים מתי פחות הוסת צפויה להופיע. לפעמים, אם זה מתעכב, אז באמת נותנים כדורים (הכל כמובן במקביל לדקא ..)

אז מה אמרה לך הרופאה? זה קרוב?
  • האחות התקשרה ואמרה שההחלטה היא כזאת מחר אני עושה דקא זריקה 1 ומיום רביעי למשך 5 ימים בבוקר דקא ובערב גונאל-אף 112.5 וב3/10 להגיע שוב לסונר+בדיקת דם..ניראה לי הם לא מחכים למחזור אלה ישר רוצים לייצר את הבייציות לשאיבה כי אני זוכרת שאחרי שהזרקתי גונאל בטיפול שעבר אחריו אמרו לי להזריק אוביטרל ויום למחורת הייתה השאיבה..אז זה אומר אני ממש קרובה לא?
  • כנראה עניין של שבוע עד עשרה ימים...
    מרגש, לא?
    יאללה, הלוואי, שיהיה המון בהצלחה ותחשבי רק דברים טובים.. ממש אל תתני לעצמך לחשוב אחרת!
    "הזקיקים גדלים בקצב הנכון ובתוכם ביציות טובות שתבשלנה בדיוק בזמן ואחת מהן תהפוך לאח או אחות לפשושית הקטנה שלך..
    את מרגישה טוב, את לא מודאגת. את סומכת על הצוות המטפל..
    אי הנעימות היא זמנית ובסופה תזכי לבוק אוצר קטן נוסף יפהיפה.."
    ממש ככה, תעשי לעצמך דימיון מודרך..
    ואני מחזיקה לך מיליון
  • אוףףףףףף ניראה לי הכול התפקשש..... כרגע קיבלתי...כול הלילה סבלתי חשבתי אני מתה מכאבים בגב התחתון ובבטן וכרגע המחזור הגיע..אוףף ניראה לי הלך הטיפול לא? וביחידה לא עונים לי עכשו וממחר אמורה להתחיל גונאל אף וניראה לי שזה כבר הלך..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה