שבת מגעילה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז זה התחיל ביום שישי בערב- נויה (שוב) פרקה את כף היד (יש לה בעיה של פריקות וצריך עדינות רבה עם הידיים) אז רצנו לבית החולים ולמרות שידענו שזה פריקה, הרופאים בדקו ולקח לא מעט זמן.. בסוף החזירו (תהליך של פחות מחצי דקה)..
    ביום שבת אני התעוררתי משנת צהריים ושום דבר לא עמד במקום- סחרחורת מטורפת שאומר שהכול זז לי- אי אפשר לתאר את זה ורק מי שעברה את זה מבינה על מה אני מדברת.. ואז בחילות והקאות( בשעה אחת 6 פעמים- סורי על התיאור) ומשם לבית החולים ויש לי ורטיגו- השכבה הפנימית של האוזן( יותר פנימית מהשכבה של הדלקות) נדפקה- הקריסטלים זזו ואני עם כדורים ופיזוטרפיה.. בקיצור איכסהההההה ועכשיו אני בבית עם הרגשה מגעילה.. הרבה יותר טוב כי אני עם כדורים והרופא עזר להחזיר את הקריסטלים אבל ההרגשה אתמול- זה משהו שאני לא מאחלת לאף אחד...פשוט איכס
    ]
10 תגובות
עמוד 1
  • וווואי מותק תגישי טוב
    תשתדלי לנוח עד כמה שניתן

• וואי תרגישי טוב מותק
  • תרגישו טוב

• תודה רבה..(-:
    נונה מרגישה נפלא- שניה אחרי שהחזירו היא התעוררה אבל אצלי זה איכס..
    אגב, הסיבה ששיתפתי זה השעמום של לשבת בבית.. אני חייבת לקום לארגן ולנקות אחרי השבת ומחכה שהסחרחורת תעבור..
    ]
  • יואו - מסכנה שלי!
    גם לי היה ורטיגו קצת לפני שהתגייסתי - הייתי מאושפזת שבוע ימים בתל השומר - חשבתי שאני מתתתתה! וגם הייתי בטוחה בהתחלה שהתעוורתי מרוב הסחרחורות
    [URL=http://www.glittergraphictext.com]

• תרגישי טוב מתוקה ותנוחי כמה שאפשר

• לשמחתי לא אישפזו- אמרתי שיש לי ילדה קטנה בבית ואמא שלי גרה לידי והיא אחות מוסמכת ויש את בעלי.. בקיצור אני בבית והסחרחורות עוברות להן לאט לאט ותודה..(-:
    ]
  • אויש מאמי תרגישו טוב
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • באמת שבת לא נעימה בכלל...
  • אוי איזה בעסה , באמת שבת מגעילה
    תרגישו טוב מה שיותר מהר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה