לישון על הבטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ליראלי שלי ישנה רק על הבטן ככה היא הכי אוהבת..... אז אחרי שהיא נרדמת אני משכיבה אותה על הצד לא הכי נוח לה אבל עדיין ישנה...
    על הגב היא לא מוכנה לישון אפילו לדקה
    השאלה ממתי אפשר להשאיר אותה לישון בלילה על הבטן
    היא מרימה יפה את הראש מסובבת לצדדים אבל אני ממש מפחדת להשאיר אותה כך כל הלילה ולישון

6 תגובות
עמוד 1
  • אני יגיד משו
    חברה שלי ילדה לפני חצי שנה בערך
    מהתחלה היא הרגלה אותו לישון על הבטן
    ולא פחדה
    בהתחלה יותר פוקחת עין וזה אחריי זה זה עובר כבר
    והתינוק ישן טוב ובלי פחד

אני דוגמא מפחדת נורא שאלתי אותה אז היא אמרה לי
    שגם על הגב בעייניה זה מסוכן .. כל אחת והטיאוריה שלה

בכל אופן לה זה חסך המון בלאגן עם פליטות וגזים!
  • יש כאלה שיגידו עד גיל שנה
    יש כאלה שיגידו עד שהם יודעים להתהפך לבד
    יש כאלה שיגידו לפי הרגשה אישית

• גם אני עם הבעיה הזו.
    אמילי מתהפכת על הבטן ורק אז נרדמת.
    אני נלחמת איתה, כל שנייה הופכת חזרה, אבל היא מתעוררת מזה

• היא מסובבת את הראש ממש יפה מרימה ומתהפכת מהבטן לגב ...
    ונכון גם על הגב זה מסוכן יותר לפי דעתי אם פולטים אפשר להיחנק גם על הגב לכן אני שמה מעט הגבהה אבל תמיד משכיבה על הצד אחרי האוכל...

• לדעתי כשאת ערה את יכולה להשכיב אותה על הבטן ובלילה תני לה להירדם על הבון ואח"כ סובבי על הצד.

• זה בעצם מה שאני עושה אבל מהרגע שאני שמה אותה על הצד היא אומנם ישנה אבל לא מפסיקה להתבכיין מתוך שינה ורק זזה ועל הבטן היא ישנה ממש ברוגע

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה