אני החלטתי לתקוף את נושא הגזים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מכל הכיוונים!
    עד שאבודד את הבעיה!

במשך 3 ימים רק הנקתי (ולא הבאתי להדסוש בקבק בכלל) והפלא ופלא- לא היו בעיות של גזים
    כמובן שעדיין נתתי גרפ ווטר וגם עשיתי עיסויים.

אז מה היה לנו?

7 תגובות
עמוד 1
  • מיכל כל הכבוד שאת עושה נסיונות.

רק אל תשכחי: כל פעם שאת משנה משהו לשנות דבר אחד בלבד, ולוקח זמן עד שמתרגלים, כלומר מפעם אחת לא בטוח שתראי שינוי, צריך כמה ימים.

תנסי אופטימיל, לבת של חברה שלי זה עזר

בהצלחה

• מיכל תנסי בקבוק אוונט עם הפיטמה שחדשה בקבוק זהב קוראים לו עם אני לא טןעה
    חברה שלי ניסה הכל מאמ טומי טיפ החליפה פיטמות הכל
    אמרתי לה לנסות אוונט וזה עבד לה !!! היא שואבת חלב ומביאה לו בבקבוק!!!

כמובן שזה אינדיבידואלי
    אבח בכל אופן תנסי

בהצלחה מאמי :-)
  • וואו כל הכבוד על הנחישות לגלות את הבעיה!!!!!
    מקווה שתצליחי ובע"ה הגזים יעלמו כלא היו!!

• מאמוש!!!

כל הכבוד על הנסיונות. מה שחשוב לזכור שהקיבה של התינוק רגישה ולכן קשה לו להסתגל לכל דבר , גם בהמשך כשנותנים ירקות.

אני בעד להניק לגמרי כמה שיותר אבל באיזשהו שלב כשתרצי למשל לתת ירקות.. הופ שוב כאבי בטן.. אז מה לא תתני לעולם? צריך להרגיל לכל דבר לאט לאט..

זה הסרט שלי כרגע עם תמר- כל פעם אחרי מרק ירקות היא ישנה פחות טוב ויש קצת עצירות... אז החלטתי לעשות יום כן יום לא כרגע, עד שתתרגל

• אולי אבקש דוגמיות מאופטימיל.. יש כזה דבר?
    מה- כל הזמן לקנות חבילה..?
    כבר זרקתי סימילאק כמעט שלם

• מאמי גם אני בעד שתנסי תחליף בבקבוק אוונט המוזהב ובקשר לזה שתצטרכי להניק לעולמים אז תני לי לעודד אותך זה לא יקרה (אלא אם תבחרי בזה...) כי גזים נמשכים רק 3 חודשים ....

• לא לא, אני צחקתי עם ההנקה לנצח נצחים
    הרי שאחזור לעבודה (מתי שהו)
    אני אפסיק לאט לאט....

וכן- הנקה זה באמת הכי טוב
    אבל הקטע הוא שאני רוצה לתת לה בקבוק
    גם שתתרגל לבקבוק
    וגם כי אני מרגישה שכבר בערב הציצי שלי ממש ממש ממש מרוקן
    ולכן היא אוכלת כל חצי שעה - ממש ככה!
    ובגלל זה היא לא ישנה טוב בלילה.

ביום הציצי מלא- והיא ישנה 3 שעות לאחר האכלה
    בלילה- כנראה שהוא כבר יחסית ריק והיא לא שבעה!

כשאני נותנת בקבוק- הציצי מתמלא בטירוף ובאמצע הלילה שהיא אוכלת- היא אפילו לא צריכה למצוץ- זה זורם לה לפה ואני שומעת אותה בולעת- וזה עושה לי ממש טוב הצליל הזה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה