תשלום לגן עיריה לאוקטובר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...
    מישהי יודעת? הרי יש גשר מכיפור עד סוף סוכות...יוצא להם להיות בגן ..ממממ בואו נגיד 10-12 יום? אז..משלמים חודש מלא?
13 תגובות
עמוד 1
  • ברורררררררררררררררררררר
  • מה את חושבת

• באמת מזמן לא היה חופש....

• חופש אני שכחתי כבר מתי היה חופש באמת טוב שמזכירים לנו מתי יש

אבל נכון שזה כיף התקופה של החגים אין על התקופה הזאת

• צהרון גם?

יש לי להגיד רק כU$$^ עמ#$%#$ !
  • משלמים גם צהרון, אבל לצהרונים של הגן יש ימי פעילות גם כשיש חופש בגן, את צריכה לבדוק עם הצהרון...

• באמת מזמן לא היה חופש!
  • את זה הבנתי שצהרון בעצם עובד כמו גן + צהרון...
    אבל עדיין..למה לצהרון משלמים אותו מחיר (ולא מחיר כפול כי בתכלס הוא עובד יום שלם במקום שעתים) ולגן עצמו שלא עובד בכלל משלמים מחיר מלא ?
    בחיים אני לא אבין את ההגיון היהודי

אמרתן תשלום לגננת? ברור שמגיע לך חופש, אבל זה לא בדיוק המשכורת שלה 800 שח * 30 ילדים נכון?
    בשביל לכסות את החופש שלה..בלהתחשב שאנחנו 30 ילדים, מספיק לנו לשלם 100 שח נכון?
  • זה הפלוס של גן חובה

http://www.holdthatpic.com/
  • הצהרון גם לא עובד ימי שישי וע.חג
    אז יש פה קיזוז שעות
    גם בימי שביתה הצהרון עובד

• זה כמו שלא ברור למה משלמים לגנים פרטיים על אוגוסט....

באמת טוב שלא משלמים לגן עירייה ביולי - אוגוסט

• משלמים ועוד איזה לצערנו. אצלינו בצהרון בין כיפור לסוכות יום אחד חופשה ויום ועוד יומיים מסגרת של קייטנה מ 07:30 עד 16:30 שזה נראה לי סבבה

המסנג'ר שלי: [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה