הפרשות מוזרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דר'
    הנני נמצאת כרגע בשבוע 22,הריון שלישי ואני במשך החודשיים האחרונים סובלת מתופעה שמדאיגה אותי ולא חויתי אותה בהריונות הקודמים.
    ידועה לי שרמת ההפרשות מהנרתיק עולה בזמן ההריון אך מה שיש לי הוא נראה מעבר לרגיל.הפרשות הנוטות לצבע צהבהב ירוק, זה מתבטא יותר כחתיכות יבשות(כמו שמהו שמתפורר)מאשר הפרשות נוזליות(שגם אותם יש ובצבע תקין).
    נורא מפריע לי מבחינה אסטטית וכמובן בזמן יחסים(וזה לא משנה שאני שוטפת גם רגע לפני,תמיד יהיה עוד מה לצאת בזמן היחסים).אני חוששת מפטריה או.. מבעיה אחרת שאינני מכירה.אשמח אם תוכל לומר לי האם זה נורמלי או לא.

המון תודה,חג שמח
    שירלי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אכן יכולה להיות פטרייה או דלקת חיידקית מסוג אחר
    כדאי ללכת להבדק

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה