עדכון קצר.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אחרי טיפול בגונל F במשך יותר משבוע, ביום שישי דיברתי עם הרופא שלי והוא אמר להזריק אוביטרייל ולעבוד בסופ"ש,
    אני ממש מקווה שזה הטיפול הראשון והאחרון שלי עם הזריקות האלה,
    מה שכן זה יצר הרבה מאוד זקיקים: 3 בשחלה ימנית, 5 בשחלה שמאלית אז הסיכוי גדל.
    הלוואי הלוואי הלוואי ויהיו לי בשורות טובות הפעם

11 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה בהצלחה!!!

• איזה יופי!!
    מקווה בשבילך שעוד שבועיים תעדכני על בטא יפה
  • תודה בנות,
    בע"ה יהיו לכולנו בשורות טובות לשנה החדשה,

• מחזיקה לך אצבעות
  • שיהיה בהצלחה!!!!
    הייתי שמחה ל"עבודה" כזאת . אני בחופשה מאולצת כבר קצת יותר משלושה חודשים
  • פאפאיה אני מצטערת לשמוע,
    למה את בחופשה מאולצת?
    תודה רבה על התמיכה והעידוד,
    שתהייה שנה טובה לכולנו,

• בהתחלה הסיבה היתה הפחד העצום להזיק לעובר (למרות שידענו שתיאורטית זה בלתי אפשרי). אז אמרנו שרק נעבור את השליש הראשון והקריטי ואז נחזור לעניינים..
    ואז גיליתי שיש לי שיליית פתח וזהו.. אסור להתעמל, להרים כבד, ללכת הרבה וגם סקס אסור... עד הלידה בע"ה..
    אבל אם עברנו ארבע שנים של ניסיונות, זריקות וכשלונות, לא נחזיק מעמד כמה חודשים? נו באמת?! זה ישבור אותנו?! חחחח.. ממש...

אבל את.. יש לי הרגשה טובה לגבייך... הלוואי שאני צודקת....
  • וואוו כל הכבוד לך, ארבע שנים, לי לקח בהריון הראשון שנתיים וזה היה מאוד קשה בשבילי וגם עכשיו אנחנו מנסים כבר שמונה חודשים, אבל בפעם הקודמת הספיק איקוקלמין והפעם זה כנראה לא מספיק אז עברנו לגונל,
    הלוואי ואת צודקת ויהיו לי בשורות משמחות
  • ברור שאני צודקת...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה