היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני פעם או פעמיים בשבוע חברה אמרה שאני סתומה מחיפים פעם ב.........אף פעם
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
18 תגובות
עמוד 1
מה??? מה "פעם באף פעם"?!?! היא רצינית? גם אני כמוך, מחליפה פעם בשבוע, וכשהיא הייתה תינוקת פעמיים בשבוע!
אני מחליפה פעמיים בשבוע
מחליפה פעם בשבוע או לפי הצורך..היא מזיעה והאוכל שלה מהבקבוק נוזל על הסדין כשהיא נרדמת ולא סיימה עדין לאכול.אם אני רואה שזה מלוכלך אז אני מחליפה..אם לא אז בסופש.
[url=http://imikimi00.com/link/link_through/1kmZm-10y] להוסיף לפייסבוק
סבבה אז אני לא נסחפת תודה בננות
גם לעצמה היא לא מחליפה??
פעם בשבוע זה אחלה.. כמובן תלוי אם יש פליטות אז יותר
אני מחליפה סדין פעם בשבוע ואם יש צורך אז יותר. סדיניות אני מחליפה בערך פעמיים ביום!
ויקי מזה סדינית למה את מתכוונת?
סדינית זה סדין קטן, שנקשר למיטה, מכסה בערל חצי מהמיטה. שמים אותו מעל לסדין
גם אני פעם פעמיים בשבוע לכל הבית לא רק לתינוק, עם לא יוצא לי פעמיים אז כל יום חמישי עם הניקיון!!! את ממש לא מגזימה הרי במיטה יורד חלקים מהעור וזה מאוד לא בריא לישון בתוכם
סדיניות זה טוב לפליטות..אצלי הייתי משתמשת בפלנלים ככה..שמה מתחת לראש ככה עם שליש עליון של המיטה..אם הייתה פולטת אז מחליפה רק את הפלנל..זה טוב במקום להחליף באמצע הלילה סדין.
[url=http://imikimi00.com/link/link_through/1kmZm-10y] להוסיף לפייסבוק
מחליפה פעם בשבוע את הסדין ואת הסדינית- בד"כ בשישי
יאאאאאאאאאאא לא ידעתי שיש סדינית
לדעתי מאוד נוח. איתי פלט המון והסדיניות פשוט הצילו אותי. ועכשיו כשהם על הבטן כל הזמן ומריירים המון שוב מציל אותי. מאוד נוח.
גם אני השתמשתי בסדיניות והחלפתי לפחות פעם ביום - זה היה מאוד נח! הפסקתי כמובן להשתמש בהן, מאז שדור עושה טיולי חוף-אל-חוף במיטה שלו