שיר26 מה קורררה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נו.... תעדכני מה קורה?
    אחרי ההודעה שלך ממש נעלמת לנו....
    ראיתי את תשובתו של ד״ר ישי... עשית בדיקת הריון???

33 תגובות
עמוד 1
  • עשיתי... נחשי מה???????

אז זהו, שלא!!! זה היה לי ברור, האמת, לא הבנתי מה הקשר בדיקת הריון...

אני כעת מחכה בקוצר רוח למכשושה שתגיע בכדי להתחיל כבר עם הטיפול הראשון של ההפריה.... (והמנצח
  • לא נורא, אל תתבאסי....
    תסתכלי על הצד החיובי... אני ואת נתחיל יחד טיפול ואולי זה יהיה הטיפול המנצח של שתינו ונפגש בשילב לבחור עגלה... חח ח

אני מתארת לעצמי שלא קל לך אבל עכשיו את קרובה מתמיד! סיכויי ההפריה הרבה יותר גבוהים מכל טיפול אחר!!! הלוואי שתצטרכי לעבור את זה רק פעם אחת!
  • הי...

זה בסדר, ממש לא התבאסתי... לצערי כבר עברתי את השלב הזה,
    כנראה אחרי הכל לומדים איכשהו לקבל את הדברים "ומתרגלים"
    אני פשוט לוקחת את העניינים לפרופורציות...

לא יודעת לומר לך איך אגיב אם חלילה ההפריה לא תצליח
    לא רוצה לחשוב על זה בכלל...

לגבי הבית החדש
  • יופי, אני ממש שמחה שאת לוקחת את זה בפרופורציות...
    הטיפולים האלו באמת יכולים לייאש אבל אנחנו חזקות!!! בסוף זה יקרה גם לנו....

אין לך מה לחשוב כרגע אם לא יצליח, תתמקדי בהצלחה... את הרבה יותר קרובה להיות אמא ולא יעבור הרבה זמן עד שתפתחי שרשור חדש לפזר אבקה!

את צודקת, באמת בלבלתי אותך עם נשנוש בקשר לדירה... מקווה שאת סולחת... אפילו שזה לפני יום כיפור
  • סליחה שאני "נדחפת"....
  • נשנוש כן החומר שורף.. מה את מזריקה? אני דקא וכשמכניסים את החומר זה שורף מאוד אבל עם תוציאי את הזריקה מהמקרר 15 דק' לפני ההזרקה זה ישרוף לך פחות..אני יום אחד יצא שכימעט שכחתי להזריק רצתי למקרר כמו משוגעת הייתי באיחור של רבע שעה להזריק והכנסתי את החומר קפוא לתוכי צרחתי חשבתי אני ימות באותו הרגע חחח...
  • אני מזריקה פיורגון
  • נטאלי, איך את יכולה להגיד שאת נדחפת....
    גם את לי נעלמת קצת..... שמחה שחזרת!

אני ממש ממש שמחה שעברתם לבית החדש ועכשיו תוכלו לעשות את הטיפולים בלי משפחה על הראש... גם הזוגיות שלכם תשתפר.... איזה כיף!!!!

אני גם מתחילה עוד מעט שוב להזריק פיורוגן ואצלי ממש לא שורף... הזריקות במקרר ואיך שאני מוציאה בעלי מזריק לי... כנראה שכל אחת רגישה בצורה שונה....

המיחושים שאת מרגישה לדעתי זו גברת שחלה שגדלה לה והזקיקונים החמודים שמתפתחים....
    מועד ההזרעה מאוד תלוי בתגובה של הגוף שלך לחומר... אצלי בפעמיים האחרונות היה בין 12-14 ימים מהמחזור....

איזו כמות את מזריקה ליום?
    חח חחח ממש כמו נרקומניות!!!  

• גם אני נדחפת
  • איזה כיף לשמוע שכנראה משהו מתחיל לזוז...

• אני בהתחלה הייתי נלחצת וזה לא טוב כי זה גם גורם לשרירים שלך להתכווץ..
    תעשי נשימות תוך כדי ..
    הנה משהו שיעזור לך
  • לכל הנרקומניות כאן בפורום
  • אוהבים אותך לילי...
    במקום פורום פוריות, צריך לקרוא לפורום תמיכה בנרקומניות...

אין מה להילחץ מהזריקות, לילי אמרה דבר נכון, מכניסים את המחט לאט ושולפים אותה מהר וככה פחות כואב או שורף... חשוב שהמחט תהיה יותר קרובה לאזור התבור מאשר למותן כי שם פחות כואב והמחט צריכה להיות ישרה ולא בזווית. גם שמעתי שקרח עוזר להפחתת ההרגשה הלא נעימה...
    סה״כ זו חוויה קצת לא נעימה למטרה נעלה!!!
  • 100 היה לך יותר מידי, אני אמורה לקחת 250!!!! אמל'ה עכשיו באמת אני מתה מפחד!!!!
    חג שמחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!
  • המינון בין הפריה להזרעה הוא שונה לחלוטין...
    אין לך מה להילחץ.....

המינון היה לי יותר מידי כי גדלו אצלי המון ביציות ולא שאבו אותן... הן הפרישו פרוגסטן מה שיצר אצלי את כל הלחץ וגרם לכל הכאבים שהביאו אותי למיון...
    אן היו שואבים לי אצ הביציות, רוב הסיכויים שבכלל לא הייתי מגיעה לבית החולים....

תהייי רגועה, והלווואי שאצלך יהיה הטיפול הראשון והמנצח!!!
  • נו , נרקומניות....
  • איזה חג!!! כמה שאני אוהבת את ראש השנה....
    כל היום אוכלים וישנים... ממש תענוג... כמו תינוקת... חח ח

גם אני עוד כמה ימים מסיימת עם הגלולות ובמחזור אני אתחיל להזריק פיורוגן...
    אז ממש נתחיל ספירה לאחור יחד... איזו התרגשות!!!?

הלוואי והטיפול הזה יהיה מנצח וביוני 2012 נחבוק כל אחת תינוק או תינוקת מהממממים!!!!
    אמן!
  • אמן!!! מהפה שלך לאלוהים....

אחחח איזו פנטזיה נהדרת... ביוני 2012 לחבוק תינוק.... את לא יודעת איך אני מייחלת לרגע הזה.... בעצם את כן יודעת....

הלוואי שעבורך תהיה זו פעם שלישית גלידה (
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלה אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • מה את אומרת על הסרגל החדש שלי???, לכבוד ראש השנה....
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • קבענו, בעוד שלושה וקצת חודשים, אחרי שנעבור את השליש הראשון הכי קריטי, אנחנו פותחות שולחן!!! נחגוג כאילו אין מחר....

היום היה לבעלי יומולדת והלוואי ששנה הבאה נחגוג כזוג + 1 ... גם 2 הולך....

כשטיילתי בקניון ראיתי זוג עם תאומים בן ובת בני שנה בערך....
    איזה חמודים.... הלוואי שארובות השמיים נפתחו בראש השנה ותפילתינו תענה!!!
  • את רוצה תאומים?

האמת בשבעוד 9 ימים בערך, כשאתחיל עם הזריקות, אצטרך לחשוב על זה ברצינות, לקראת השאיבה... כמה עוברים להחזיר...

אני בהתלבטות רצינית, גם בעלי לא כל כך יודע מה לומר... אפרט לך למה כן אנחנו רוצים ולמה לא....

למה לא:1.אנחנו מסתירים את כל הענין של הטיפולים מכל העולם ואישתו כולל ההורים, תאומים די יכל להסגיר אותנו שעשינו טיפולים
    2.תאומים בדרך כלל זה הריון בסיכון
    3.מפחדת מהמחשבה איך אסתדר עם שניים, בכי בלילות, אוכל וכו' (קצת מלחיץ אותי)
    4.קצת מסורבל כל הקטע של העגלות הכפולות לא?!
  • אז ככה,
    הסיבות של למה כן גוברות על למה לא...
    ברגע שיהיו לך תאומים לאף אחד לא יהיה אכפת איך הם הגיעו.. ואם הבעיה שלך זו עגלה כפולה, אז החיים שלך טובים....
    בכי בלילה בכל מקרה יהיה לך, רק עם שניים תצטרכי לתזמן... חח ח

בקיצור, אם יבואו שניים זו שמחה גדולה!!!
    הקשר בין תאומים הוא בלתי ניתן להפרדה! זה משהט מדהים ולנו יש סיכוי לקחת חלק בזה על אף שאין לנו גנים של תאומים במשפחה...

אני מציעה שתזרמו ומה שבא ברוך הבא....

עכשיו גיסתי ילדה תאומים וזו ברכה!!!

• ההחלטה כמה עוברים להחזיר תלויה גם במה שהרופא ימליץ, בהתאם לגיל שלך ומס' הניסיונות.
    עדיף להחזיר 2 כי לא בטוח ששניהם יקלטו אז עדיף לפחות אחד.
    אמא שלי תאומה ולחברה שלי יש תאומים, זה עולם אחד לגמריי
    נכון זה לא קל אבל הרבה נשים מתמודדות עם זה אז קטן עליך
  • לילי, בת כמה את?

קרן - עברתי עם חברתי הטובה את כמעט את כל התקופה של החופשת לידה שלה, התינוק שלה לא הפסיק לצרוח בלילות, גזים, חום וכו'... לכן עולה בי המחשבה ...מה יקרה אם יש שניים כאלו
  • שירלי, חח ח ח אחד שבוכה או שניים שבוכים זה לא נראה לי כזה הבדל גדול... גם ככה בחודשים הראשונים לא ישנים בכללללל... צריך להתכונן לזה טוב טוב....

לרוב רק אחד מתפתח ולכן עדיף להכניס שניים...
    אבל אני מסכימה איתך, יש לך עוד 10 ימים להחליט ואני בטוחה שתעשי את ההחלטה הכי טובה. תקשיבי להמלצת הרופא ותעשי את מה שאת מרגישה שהכי נכון לך...

והכי חשוב, החודש הוא שלנו!!!!

• החודש הוא שלנו!!! לגמרי שלנו!!!

אמן

קבענו... עוד שלושה חודשים וקצת פותחים שולחן.... את מוזמנת אליי, אף אחד לא צריך לדעת... אני יאמר שאנחנו חברות מכיתה א' או מהצבא או משהו כזה...

אתפלל בשבילך בהדלקת נרות.. בכלל אתפלל בשביל כולנו כאן , לכל המקסימות כאן שרוצות יותר מכל את המתנה הנפלאה הזאת, אמן והחודש זה החודש
  • וכדי שזה יהיה רשמי, יש תאריך!
    12.1.12

זה יופי של תאריך וזה יוצא גם יום חמישי!!!
    קבענו לפתוח שולחן ולחגוג עם בטן קטנטנה....

אז חסידות יקרות! החודש יש לכן עבודה...
    יש הרבה משלוחים
  • הפחד היחיד עם תאומים מבחינתי זה ההריון המסוכן והפחד שאחד לא יתפתח כמו שצריך.. אם זה לא היה הייתי לגמרי רוצה שניים, למרות ההתחלה הקשה אחכ זה דווקא מקל. הם ביחד כל הזמן ולא צריך לדאוג לתעסוקה עבורם..
    מחזיקה לכן שבאמת יהיה מפגש כזה משמח ב- 12.1.12
  • חחחחחחחחחחחחחח.............
  • אפוש שכנעתי אותי... אני רוצה תאומים!!!!! חח ח

עשיתי חישוב, אני מסיימת עם הגלולות ביום שלישי, מחכה למחזור ומתחילה סדרה של זריקות לקראת הביוץ... את מתחילה את הזריקות בעוד 9 ימים ככה שיוצא לנו ממש באותו הזמן!

12.1.12 זה התאריך שתפס לי את העיניים בלוח שנה...
    אני מתעדת את כל הטיפולים שלי כדי שיהיה לי אומדן זמן וככה הגעתי לתאריך הזה!!!

הלוואי שיתגשם! אם נאמין חזק חזק, אולי זה יקרה... לפעמים חלומות מתגשמים

• תרשי לי לתקן אותך....

אם מאמינים חזק חזק, זה יקרה... חלומות מתגשמים!!!
  • מקבלת את התיקון באהבה!!!

• שיר אני בת 31 ויש לי כבר ילד אחד.
    נחכה ונראה מה יהיה כשנגיע להפריה..
    תכלס מה שיבוא נתמודד איתו ונתמודד בהצלחה ובאהבה רבה.
    עכשיו יש לנו זמן לפחד ולחשוש כשההריון מגיע ואחריו התינוק או תינוקות
    אין לנו ברירה אלא להתמודד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה