היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נושא רגיש אצלי גם מה שעינבר ציינה לגבי החלפת הבגדים, ליאן יכולה להחליף כמה פעמים מאז שהיא חוזרת מהגן
] ]
סליחה ... אבל
טוב כביסה זה אחד מעבודות הבית שאני הכי אוהבת
נגה מתי אני באה לקפל לך כביסה אין לי בעיה עם זה בכלל לך אני מוכנה גם לתת שירותי גיהוץ כי גם את זה אני אוהבת תפתחי יומנים אחרי החג אני באה לבקר
ממי, איך יש לך כ"כ הרבה כביסה? מה גודל המכונה שלך? אני כל יומיים מעמידה מכונה (גם בלילה ותולה בבוקר) מגבות בערך פעם בשבוע, מצעים פעם בשבועיים, יש לי מכונה של 6 קילו.. פעמיים בשבוע אני מקפלת - ב11 בלילה מול הטלוויזיה- יאיר ישן ואני רואה בשקט את ה"זבל" שאני אוהבת.. ותוך כדי מקפלת.
תיהנו
מוכר מוכר... בעלי נכנס לענייני כביסה.. והוא כל פעם בשוק שאנחנו לא מצליחים לרוקן את הסל!!
אחחחח..החיים בהודו..
מרווה - אהבתי "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
איך, איך נערמת אצלכן כביסה בכל יום?
2 מכונות כל יום - מכונה של 7 ק"ג
זה פשוט לא נגמר!!!!
וואי נשמע מוגזםםםם אצלי זה בערך 3-4 פעמים בשבוע .. ואנחנו נקיים!
אני גם אוהבת בד"כ, השבוע זה היה מעצבן - 4 כביסות ביום שישי
טוב, אם יש משהו שאני אוהבת לעשות, זה כביסה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
לשניה רציתי לכתוב שעדיף שאני אסתום את הפה אבל לאאאאאאאאאאא... רובכן לא חברות שלי בפייס ובדיוק כתבתי על זה לפני שבוע... אני ממש לא עומדת בקצב הכביסות... איתי בבית אפילו לא בגן אז אין הרי כביסה שלו אבל יש... בגדים שלי של אבא של אחותי ושל חבר שלה. כל יום מפעילה מכונה וכל ערב אחרי סבב מקלחות הופפפפפפפפ עוד ערמה... זה לא כולל מגבות והרתחות. הרתחה לבנה אני משתדלת פעם בשבוע... עכשיו יש יותר בגלל חבר של אחותי הוא בקבע אז הרבה גופיות בעעעע כל יום מכונה מינימום ויש ימים 2 ואני לא מדברת על שלוש. יום של מצעים זה אטרף וזה אחת לשבוע... שתי מיטות זוגיות ושתיים יחיד... סופי שבוע כשאחותי מגיעה היא מביאה כביסה שלה מהדירה + היא כאן שישבת עם החבר אז עוד מגבות והבגדים שהם מורידים כאן במקלחות למרות שיש להם בגדי בית תמיד אצלנו... בקיצוררררררררררררררררר להמשיך? מישהי רוצה להתחלף? לאאאאאאאאא נכון?!?!? אז סתמו
לי אין כ"כ הרבה כביסה
גנית!!! מתה עליך! איזה נדיבה את...מה את רוצה בתמורה????
אני רוצה לספר לכן על הקלה משמעותית בחיי בנושא:
לפני כחודשיים חמותי ראתה שאני על סף קריסה וממש קשה לתפוס את כל העולם כשאני עובדת משרה מלאה ומטפלת בילדים כמעט לבדי.. אז היא החליטה שהיא מגיעה אליי פעם בשבוע הביתה, בינתיים אני אוגרת כביסות כאשר אני מפעילה מכונה פעם בשבוע, היא מגיעה, מגהצת, מקפלת וממיינת לי הכל. נשאר לי רק לשים בארון.
היא פשוט אלופה!!! וזו ההקלה הכי גדולה בחיי! אין דברים כאלה כמו חמותי, אני פשוט אוהבת אותה על כל מה שהיא עושה למעני