איזה רופא מזעזע בדק אותי אתמול....אייייייייי כואב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאחר ושלושה ימים אני עם צירים לא סדירים אמנם, חברות המליצו לי ללכת להיבדק בקופ,ח, מוניטור ובדיקה לראות אם יש מחיקה/פתיחה....
    בקופ"ח לא היה רופא נשים שיבדוק אותי, אז המליצו לי ללכת למיון יולדות.
    התלבטתי מאוד האם ללכת!!!!!!! ואני מצטערת על הרגע שנכנעתי ללחץ החברתי...חחחחחחח

לא מספיק שהתייבשתי שם 3 וחצי שעות
2 תגובות
עמוד 1
  • יו!! אני מזה מקווה שלא עשו לך סטריפינג בלי שאמרו לך.. כבר שמעתי על מקרים כאלה (סליחה שיצאה ממני פולניה שמפחידה אנשים).
    יכול להיות גם שהדימום זה באמת כי הוא הכאיב.

מקווה שאת בבית ויכולה לנוח...
    וגם אם תגיעי ללידה והוא יהיה שם- אני חושבת שזכותך לבקש שהוא לא יבדוק אותך, אלא רופא אחר.
    אני לא בטוחה אבל ככה נראה לי.

בכל מקרה, תרגישי טוב
  • בוטנית יקירה - בדיקת הפתיחה כואבת תמיד!!! לא בגלל שהוא לא היה נחמד - והוא לא היה נחמד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה