עדכון אחרי הערכת משקל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז חזרתי עכשיו מהערכת משקל (האחרונה בוצעה לפני חודש).
    העוברינה קצת האטה את הקצב, והיא כבר לא גדולה בשבועיים מבחינת כל הפרמטרים, אלא רק בשבוע (ז"א מתאימה לשבוע 37).

הערכת משקל- 3200 שזה קצת גדול- כל פעם הטכנאית מופתעת שזה הריון ראשון ושאין לי סכרת..

אני נגנבת כל פעם מחדש שיש לי ממש בן אדם בבטן, זה עדיין לפעמים לא יושב לי לגמרי בתודעה
8 תגובות
עמוד 1
  • יואו ו אני בכיתי שהיא שוקלת 3000 ואני בשבוע 39+4!!!
  • אחלה הערכה, אבל אל תיקחי אותה מאוד ברצינות,
    בדרך כלל היא לא מדויקת.
    לי העריכו בלידה הראשונה 4 קילו [/

[

• יאאא איזה יופי!

הרגת אותי עם ה"אבטיח" שכתבת למינה
  • בכל מקרה הבונבונה תצא במשקל יפה מאוד!!!

יאללה לסחוב עוד קצת... ותפגשי את הבן אדם שאת סוחבת בבטן

• איזה משקל יפה!!!!
    אוטוטו אתן נפגשות!
  • נו יופי מאמי ואת חשהת שהיא כבר 4 ק"ג!!!!!!!!!!!!!!!

גם אני לא קולטת שיש לי בנאדם קטן בתוך הבטן!
    בדיוק היום בתינוקייה, טיפלתי באחד התינוקות, הוא שקל 3100 ושמתי אותו ליד הבטן שלי,כולי מנסה להבין איך לעזאזל יש לי אחד בדיוק כזה בפנים! הזוי !
  • שתיהיה בריאה הקטנטונת זה מה שחשוב!
    את קולטת עד כמה זה מתקרב אוטוטו את הולכת להיפגש עם הנסיכה שלך יווו איך שאני מתרגשת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה