בחילות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב יש לי שאלה, האם יש מה לעשות עם הבחילות הנוראיות האלו?? מישהי מכירה או ממליצה על תרופה טבעית? אצלי הבחילות משום מה הן בערב ולא בבוקר. תודה

12 תגובות
עמוד 1
  • תתחדשי על החתימה המהממת!!
    לי עזרו רק פירות, זה הדבר היחיד כמעט שלא הקאתי.
    אה- ומרק אטריות..

• יש המוןןןןן דברים וכל אחת מתאים לה משהו אחר וכמובן לא תמיד לכולם זה עוזר ואם כן עוזר אז רגיעי...
    יש כך:
    קרח, לימון ,גינגר ( אני ממליצה על חווג' קפה עם מים חמים וסוכר) קרקים,
    יש בבית המרקחת גרבידול
    מסטיקים ו סוכריות בטעמים מנטה, אניס ,לימון.....
  • את ערה?? לא יכול ליהיות!! מיד מתקשרת

• מריה קודם כל תודה. מה זה גרבידול?

• מי זו מריה??
  • גם לי יש יש בחילות נוראיות, ניסיתי כמעט הכל (לימון, גינגר, קרקרים, ארטיקים, סוכריות למציצה ומה לא) הדבר היחיד שטיפה מקל עלי זה תה קר אפילו כברד.
    אגב יש כאלו שיש להן בבחילות ערב וזה נורמאלי אל תתרגשי.

• לי יש בחילות מהרגע שאני מתעוררת ועד הרגע שאני הולכת לישון.
    לפעמים הן בלתי נסבלות!
    מה שעוזר לי זה לאכול (בדרך כלל)- לקיבה אסור להיות ריקה.
    אני מנשנשת פירכיות, קרקרים, פירות, קורנפלקס וכמובן ארוחות מסודרות- בוקר, צהריים, ערב. מרק לפעמים מרגיע את הבחילות וכמובן המון המון מים.
    אני לקחתי גרבידול (ולפני זה כדורים דומים רק בשם אחר) וזה לא ממש עזר...
    קחי את זה בקלות (כולם אומרים לי את זה וזה מעצבן אותי כי זה בלתי נסבל לפעמים), אבל זה כנראה מה שצריך לעשות... מקווה שבסוף הטרימסטר הבחילות יחלפו
  • יחלפו גם יחלפו...
    אני עדין מקיאה כל בוקר
  • צודקת רעות במה שרשמה, אסור לבטן להיות ריקה...
    כל הזמן הייתי מנשנשת.. לא משנה מה (בייגל'ה, פרי, קורנפלקס העיקר לא להרגיש תחושת רעב, כי כמה דקות אחרי תחושת רעב הייתה מגיעה בחילה איומה)
    הייתי גם מתעוררת באמצע הלילה לאכול משהו כדי שבבוקר הבטן לא תהיה כ"כ ריקה ותהיה לי בחילה איומה... זה מאוד עזר לי (אפילו פרוסת לחם יבשה, העיקר שישב שם משהו כדי שהקיבה תעבוד)
    חוץ מזה אני זוכרת (וב"ה בקרוב איישם את זה , אני כרגע בשבוע 6 עוד אין בחילות), מלפפון ירוק היה עוזר ומעביר את הבחילה....
    בהצלחה.... תהיי חזקה
  • תפוח עץ......... הכי טובבבבבב! איך שהייתי פותחת עיניים בבוקר מוקדם ישר תפוח ירוק עסיסי... פעמים שזילזלתי היה בחילות ואפילו הקאתי.............. אבל זה עובר
    והכי חשוב (כמו שכבר אמרו) לנשנש כללללללללללללל הזמן!!! בהצלחה
  • חחחחחחחחח

זה רק אני בלי בחילות??????????

או שבשבוע 5 אין עדיין בחילות...
  • תודה בנות!! אני אנסה את הקרקרים והתה הקר מקווה שזה יעזור

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה