אחרי השקיפות- שאלה חשובה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    רציתי רק לעדכן שהבוקר הייתי בשקיפות והיה פשוט מ-ד-ה-י-ם!
    הרופא לא הסכים שבעלי יצלם במצלמת וידאו כי זה מפריע לו (ועכשיו שאני אחרי אני מבינה למה הוא התכוון. הוא ממש הסביר לי הכל ובאמת זה היה מפריע לו), אבל בעלי התחמן הצליח איכשהו לצלם (אבל בלי זום
12 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    לא נראה לי שאת צריכה להקדים תורים בגלל זה.
    אצל אחותי למשל התנוקת היתה קטנה שלבוע שבו היא היתה נמצאת. לא מקדימים או מאחרים בדיקות

בהצלחה
  • אבל אני זוכרת שקבעו לי את התורים ואמרו לי שזה חייב להיות בשבוע X (ולא לפני או אחרי). מה עושים במקרה כזה?
  • לא מזיזים תור לרופא בגלל גודל עובר- וגם שאלתי בעבודה
    תלכי בתאריך שנקבע לך...
    מקסימום בשבוע הבא הרופא יגיד

• תודה על תשובתך, אבל אני לא מתכוונת לתור לרופא אלא לבדיקות כמו סקירה וחלבון עוברי שחייבים לעשות אותם בשבוע מסויים ולא לפני או אחרי. לכן אני בחששות....
  • איזה כיף לך...
    גם אני כבר מחכה....
  • אם הוא אמר לך שהגודל - גדול בשבוע - שוב , לא מריך לשנות.
    אבל אם שינו את התאריך- זה משהו אחר

• אצלי העובר גדול בשבועיים.
    את ממשיכה את ספירת השבועות שלך כרגיל (את עכשיו בשבוע 12 לפי הסרגל) ועושה את כל הבדיקות בשבוע שצריך מבלי לשנות שום דבר.

פשוט אי אפשר לדעת את היום המדויק שבו נכנסת להריון ולכן לפעמים העובר יכול להיות גדול או קטן מעט לשבוע שלו.

את עושה הכל כרגיל.

בהצלחה!
  • מה ז"א שינו את התאריך?
    הוא אמר לי לדבר עם הרופא ושצריך לעדכן את תאריך ההריון...
    מה זה אומר???
  • מצטערת שבלבלתי אותך.
    התכוונתי בעיקרון למה שג'ן ג'ן אמרה

פשוט שאלתי מקודם חברה בעבודה והיא אמרה שלא צריך בגלל גודל העובר לשנות תאריכים

ותעשי DELETE על כל השאר שכתבתי
  • תודה אביטלי וג'ןג'ן!!!!
  • איזה יופיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי....
    ברוך השם והכי חשוב שהכל תקין ובסדר

לדעתי כמו שאמרו לך, אין צורך או לאחר תורים... אבל בכל מקרה תתיעצי עם הרופא
    המשך קל ותקין!

• איזה כייף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה