ה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב

מנסה להיכנס להריון 7 חודשים, המחזורים ארוכים אך סדירים יחסית (40-45 יום) ונצפה ביוץ ביום ה- 30 ע"י ערכת ביוץ. בדיוק 14 יום לאחר שהופיעו שני פסים בערכת ביוץ הגיעה הוסת - אך נמשכה יום וחצי בלבד והיתה חלשה מעט מהרגיל. מאז עברו עשרה ימים ואני סובלת מבחילות קשות, שלשולים, גלי חום, כאבי בטן וחולשה. לפני כשבוע עשיתי בדיקת הריון ביתית (בעקבות המחזור המוזר) שיצאה שלילית ולכן הנחתי שזה וירוס. אך אני עדיין לא מרגישה טוב והיום עשרה ימים אחרי הדימום, בדיקת הביוץ הביתית יצאה חיובית ובדיקת הריון שלילית. המחזורים שלי מאוד ארוכים והביוץ סביב היום ה- 30 , הגיוני שפתאום הביוץ ביום העשירי? האם יש סיכוי להריון למרות שקיבלתי מחזור? למרות שיצאה בדיקת הריון שלילית 18 יום אחרי שנצפה ביוץ בערכה ביתית?

תודה רבה
    http://www.starmed.co.il/forum-52/msg-3484956#ixzz1Z3RutZ56
    סטארמד בריאות

רעות
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ראשית זה הגיוני, שנית הסיכוי שאת בהריון הוא מאוד נמוך עד אפסי.
    ממה שאת מתארת יש מקום לברור פוריות ואך לשקול טיפול

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה