מקרה קשה של הזנחה פושעת - הוכחות להזנחה בפנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כיבסתי והכנתי את כל הבגדים של אמילי לחורף, אין לה ולו דבר אחד ורוד..
18 תגובות
עמוד 1
  • זה בסדר יש לה מלא זמן ללבוש שמלות ומלמלות

• בתגובה למלתחה שלה היא הקיאה לי בול בחריץ של הציצי

• מסכנונה, מה יש לה?
  • אתמול בבוקר שילשלה והקיאה, אחרי שבאתי לאסוף אותה מהגן עבר לה.
    מזל שלא שלחתי אותה לגן היום - במקום זה הוצאנו לה דרכון חחחחח
  • כל הכבוד לך, זה חשוב!!!
  • רווחה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה זאת ההזנחה הזאת?!?!?!?!?
  • תאמיני לי רק טובה את עושה לה שאין לה וורוד.... חחח אני לא אוהבת את הצבע הזה.. לתמר יש פריטים בודדים בוורוד וגם הם ורוד חזק ולא בייבי...

שתרגיש טוב הזאטוטה

• אוייי... שתרגיש טוב המתוקה!!!

ולגבי המלתחה, אני יכולה להמליץ לך על רשת PRIMARK לקניית מלתחה שלמה, איכותית ובמחיר מצחיק
  • הבעיה בפרימרק שזה בלונדון!!!
    קניתי שם מלתחה שלמה לאורי בכלום כסף, אמילי גם משתמשת בזה!!
    טוב נו... לונדון מחכה לי חחחחח
  • אני גם לא אוהבת צבע ורוד ומשתדלת עכשיו לקנות ביגוד שיהיה בצבעים יפים ושונים אבל ככל הניתן בלי ורוד כי ברור לי שכולם יביאו מתנות בורוד!!!!

אני דווקא אוהבת טרקטורונים ומכוניות

• באמת הזנחה פושעתתתתת
    איך אפשר בלי ורוד???

• חחחחחח
  • ג'ני רצתי קניתי סרטים לשיער (או ליתר דיוק לחוסר שיער שלנו), עוד אחד שיגיד איזה תינוק חמווד אני רוצחת אותו.... זו בת לא בן!!!!

• כן, זה בטוח מעצבן. אני לא יודעת איך אני אגיב אם יגידו לי על הבונבונה שלי תינוק!!!
  • ליבי, אני יודעת שפריימרק זה בלונדון... שכחת את השיחה שהיתה לנו כשהייתי באירלנד???
    גם אני קניתי שם את כל הביגוד הראשוני
  • חחחחחחחחח ליבי כל פעם מחדש את מצליחה לגרום לי לצחוק...

/link/link_through/1yg9h-101]
  • פרימרק זו נקודה רגישה אצלי. אני זוכרת ששלחתי אותך לשם אוף אני רוצה לפרימרק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה