עצוב לי :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • על יונתן התינוק החמוד בן השנה עם הפנים העגולות ולחיים סופגניות אדומות ועיניים חודרות כחולות... כמה כאב לי לראות את התמונה הזאת בעיתון ולקרוא שהוא נרצח על ידי חבורה של בהמות תת-רמה לא אנושיים פשוט חיות...
    לא מגיע לאנשים כאלה לחיותתתתת!!!! להרוג תינוק של פשע לא פגע..יצור תמים וכל כך יפה....

אני חושבת על אימא שלו המסכנה שצריכה לחיות אם האובדן הזה כל חייה...איבדה בעל וילד אין יותר כואב מיזה.... והיא עוד בהריון

/link/link_through/1yg9h-101]
9 תגובות
עמוד 1
  • באמת עצוב. נקרע הלב

• לילוש ממש קראת את מחשבותיי גם אני חשבתי על האימא שצריכה להתמודד עם מות בעלה ובנה.. כואב הלב
    ]
  • פשוט כואב הלב

• כל כלב בא יומו

פשוט כואב הלב

• מה קרה?
    אני לא מעודכנת תאמינו לי!

• מיכל ליד קריית ארבע היה ביום שישי או חמישי פיגוע.. ערבים זרקו אבנים על רכב שהיה בו גבר בן 26 והתינוק שלו שעוד יומיים היה אמור להיות בן שנה... הם מתו כתוצאה מהאבנים...ונפלו לתאום

/link/link_through/1yg9h-101]
  • אה נכון נכון
    ראיתי תמונה שלו
    אלוהים- איזה מתוק!
    מסכן כזה

פשוט אין מילים
    חלאות אדם
    שישרפו בגהנום!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה