מממממש עצבנייית חייבת לפרוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סבא שלי בבית חולים כי הוא לא מרגיש טוב

14 תגובות
עמוד 1
  • מתנצלת מראש, אבל חתיכת חוצפן הדוד הזה!
  • מאמי..קודם כל רפואה שלמה לסבא שלך!
    אני לא יכולה להבין איך פתאום אנשים מתנהגים ככה.אבל מצד שני...אולי הוא מאוד מודאג...ומוציא את הכעס שלו על כל מי שמתקשר..למרות שזה ממש לא מצדיק התנהגות כזאת....הוא צריך להתחשב...
    מחבקת אותך מכאן..ואת התינוקת המתוקה שלך...אני לא יודעת איך קראתם לה
  • אוי מאמי באמת קטע לא נעים

• מור- הוא מתוסכל בגלל האנוכיות שלו אין לו זמן ללימודים שלו ולא אכפת לו מאף אחד!! כשאמא הייתה בבית חולים ורצתה לנוח קצת אז הוא אמר לה שאין לו זמן איפה האכפתיות עכשיו?!
    תותי- קראנו לנסיכה שלי תאיר

• אני מצטערת, אבל לפעמים למרות שמדובר בקרובי משפחה, אנשים יכולים להיות כאלה חזירים.

אני חושבת שבמקרה הזה את צריכה לשים *** ולחשוב קודם כל על הבת שלך.
    אני מאחלת לסבא שלך החלמה מהירה ורק בריאות, אבל אין מה לעשות, יש אילוצים וסדרי עדיפויות.
    את לא צריכה להרגיש לא נעים.
  • החלמה מהירה לסבא

• את לגמרי צודקת מאמי

• שיגידו מה שיגידו את תשמרי על תאיר שלך שחס וחלילה לה תדבק בכלום !!!
    גם מימי שמבקר שם שלא יבואו אליכם הביתה כשהתינוקת שם

• חוצפן

/link/link_through/1yg9h-101]
  • תעזבי אותך משטויות אל תתייחסי למטומטמים תקדשי את כל כולך לאוצר הזה

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • רפואה שלמה ומהירה לסבא.
    ואל תתרגשי בגלל הדוד. שיגיד מה שהוא רוצה, כי:
    1. לא יודעת אם את מניקה או לא, אבל כשאת בלחץ ועצבנית, הורמון הסטרס עובר בחלב וגם קצת בזיעה ולכן תאיר מקבלת אותו גם והופכת לעצבנית גם היא.
    2. אני בטוחה שסבא שלך לא היה רוצה לסכן את תאיר בשום צורה! וזה שאמא שלך תהייה איתו לא יגרום לו להבריא באורך פלא (הלוואי, אבל...). זה תהליך שלוקח זמן. אז שהדוד יחרוק שיניים וינסה להתמודד.
    מי יודע, אולי הוא יופיע עוד יומיים ויתנצל...
    תהיי חזקה ורגועה

• בובה,

מצטרפת לכל מילה של ג'ני
  • את יודדעת מה זה לא שווה תעצבים שלך מאמי

תתרכזי בשלך , ככה זה משפחה זה לא חדש בכלל !!

ורפואה שלמה לסבא שלך !
  • היי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה