עשיתי היום שיאצו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • החלטתי לפנק את עצמי לקראת הסוף וגם להקל קצת על כאבי הגב.
    ביקשתי המלצה מהדולה שעשתה לי את קורס ההכנה ללידה, והיא המליצה לי על בחורה מקסימה.
    עשתה לי טיפול מדהים, וגם דיברה איתי על הלידה בפן היותר רוחני.
    שאלה אותי איך אני מדמיינת את הלידה שלי, ושאלה אותי מתי אני רוצה ללדת (כן, כן ממש ככה).
    אמרתי לה שאני רוצה מאוד שהסטריפינג עוד שבועיים יעזור, אז היא אמרה לי שאם אני ממש ארצה אז זה יקרה.

בקיצור הייתה לנו שיחה רוחנית ממש נעימה, למרות שאני לא מחשיבה את עצמי בכלל לבן אדם רוחני ולא מתחברת לפן הזה.

בכל מקרה, לפחות הגב מרגיש קצת יותר טוב, אפילו הכנתי אוכל שכולל מרק בשר, מנה עיקרית ואפילו עוגה, ונשאר לי קצת כוח לשטוף כלים.
8 תגובות
עמוד 1
  • איזה יופי, שמחה שנהנית... את יכולה להסביר בבקשה מה זה בדיוק שיאצו?? אני גם סובלת מכאבי גב ומחפשת דרך להקל קצת... כבר הודעתי לחברות שאחרי החידה אני מצפה לספא ארוווווך וטוב :) אפשר לשאול למה את עושה סטריפינג?? עוד שבועיים תהיי רק בשבוע 38, למה לא לחכות להתפתחות טבעית?מקווה שלט יצאתי חטטנית מידי
  • בובה,

איזה כיף שנהנית
  • שמחה שנהנת!
  • pikabu- שיאצו זה סוג של עיסוי שעושים אותו על בגדים וללא שמן.
    בניגוד לעיסוי רגיל (כמו שוודי או אבנים חמות) השיאצו עובד ישירות על האיזורים שכואבים לך ונועד להפיג כאבים נקודתית. זה אני יודעת בקטנה ממה שהסבירה לי זאת שעשתה לי.

אם את רוצה מסאז לכאבי גב בזמן ההריון, חשוב שתפני למישהי שעברה הכשרה בתחום של נשים בהריון ויודעת על איזה נקודות אסור ללחוץ.

לגבי סטריפינג- אני רוצה לעשות אותו כי העוברינה שלי גדולה במשקל בשבועיים (ז"א מתאימה לשבוע 38 היום).
    היא גדולה כי גם אני וגם בעלי גבוהיים, ולא בגלל סכרת (שאם זה היה המקרה, היו מיילדים אותי לפני בכל מקרה).
    אני מפחדת להגיע לשבוע 40 ואז יגידו לי שהיא גדולה מדי ואני לא יכולה ללדת טבעי וצריכה קיסרי.
    ומה שעוד יותר גרוע הוא שהערכות המשקל שגויות בד"כ, ואז אם נגיד יעשו לי קיסרי ויוציאו תינוקת לא גדולה זה כבר לא ישנה כי הקיסרי כבר נעשה.

ואת ממש לא מחטטת- תרגישי חופשי, אני תמיד שמחה לעזור כשאני יכולה
  • תודה על התשובה המפורטת :)
    הלכת למטפלת באופן פרטי או דרך הקופ"ח??
    אוף בא לי מסז' מפנק עם שמנים ולא סתם על יבש...
    נחכה עוד 8 שבועות...

העוברית שלך גדולה בשבועיים בגלל המשקל או ששינו לך את התל"מ?
    כי אצלי גם העובר גדול , עשיתי הערכת משקל שבוע שעבר בשבוע 31 והוא יצא 1.991 ק"ג! הטכנאית אמרה לי שהמשקל הזה מתאים לשבוע 34 .
  • הלכתי באופן פרטי.
    את יכולה לעשות מסאז פינוק עם שמנים וכו', רק תוודאי שהמעסה יודעת מה מותר ומה אסור.

העוברית גדולה בשבועיים בגלל המשקל, לא שינו לי כלום.

כשאני עשיתי הערכת משקל בשבוע 32 היא הייתה 2200 וזה התאים לשבוע 34.
    קצת מתנגש לי עם מה שאת אומרת.

אבל אצלי היא תמיד הייתה גדולה. עוד בסקירה הראשונה אמרו לי שהיא תהיה גבוהה ומשם המשקל.
  • אם לדייק אז עשיתי את ההערכה ב 31+3 ואמרו לי שהוא תואם ל 33+6... אני ובעלי ממוצעים בגובה ( הוא 176 ואני 164) ושנינו רזים.. שנינו גם נולדנו קטנים ( הוא 2800 ואני 3200) בגלל זה מוזר לי שהעובר כזה גדול.. גם כמוך, אני ממש לא רוצה להגיע לקיסרי... עם מי התייעצת לגביי הסטריפינג?זו אפילו לא אופציה שחשבתי עליה,ועכשיו פתחת אותה בפניי...
  • האמת היא שגם אני לא חשבתי על זה בהתחלה למרות שידעתי על האפשרות.
    בפעם הבאה שאת אצל רופאת הנשים שלך תשאלי אותה מדוע היא חושבת שהעובר גדול, כי אני לפחות רגועה כי אני יודעת שהיא ארוכה ומשם נובע המשקל.

אצלי רופאת הנשים שלי פשוט אמרה לי שאם אני רוצה היא תעשה לי בשבוע 38 סטריפינג.
    תתייעצי איתה לגבי האופציה. כמובן שלא בטוח שזה יעבוד.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה