ילה רעיונות בקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני צריכה רעיונות למנות אחרונות ועוגה לחג.
    3 מנות אחרונות. כיפיות. וכמובן פרווה.... אנחנו בענייני השוקולד וכו' (נניח סופלה זה אחלה מנה אחרונה אבל כבר נמאס בא לי משהו שאנחנו לא מכירים...) יש דבר כזה טירמיסו פרווה? ושהוא גם טעים?

קיצר חברים רעיונות
12 תגובות
עמוד 1
  • מצטרפת
  • איזה באסה זה שצריך פרווה
  • גלידה פרווה (קנויה או הכנה ביתית) עם פאי חם..
  • יש מתכון של מוס חלבה:
    מקציפים 2 קצפת פרווה, שהיא קצת עולה מוסיפים 2 כפות אינסטנט פודינג וניל כ- 4 כפות דבש וכ- 8 כפות טחינה גולמית. אפשר לטעום ולתקן תוך כדי (אני מאד אוהבת את הטעם של הטחינה ופחות מתוק למשל). קחו בחשבון שזה הולך להקפאה, אז אפשר טיפה יותר מתוק ממה שאוהבים.
    אפשר למזוג לכוסות הגשה או בתבנית אנגליש קייק ולהקפיא
    שדרוגים: גושי חלבה מפוררים בפנים, סירופ שקולד מעל, פקאנים מסוכרים... כיד הדמיון
  • עוד רעיונות:
    קראמבל
    לשכבת הפרי - 4-5 אפרסקים או תפוחים, או 6-7 שזיפים
    2 כפות סוכר
    מיץ מלימון אחד
    צימוקים
    לשכבת הפירורים - כוס ורבע קמח רגיל
    100 גרם מחמאה קרה חתוכה לקוביות
    כוס סוכר
    כפית קינמון
    מחממים את התנור מראש ל – 180 מעלות. מערבבים את הקמח עם הסוכר ומפוררים פנימה מחמאה קרה מהמקרר. משפשפים בין האצבעות רק עד שנוצרים פירורים. שומרים במקרר עד האפייה. חותכים את הפרי לחתיכות גסות, ומערבבים עם מיץ לימון ומעט סוכר (בהתאם למתיקות הפרי). מסדרים בתבנית (או בתבניות אישיות). מפזרים את פירורי הבצק ואופים כ – 30 דקות עד שהמלית מבעבעת והפירורים זהובים.

מוס מנגו לא הכנתי עדיין, אם יש לכן הערות למתכון - אשמח
    2 קצפת פרווה
    2 קפוא פריגת בטעם מנגו
    שפורפרת חלב מרוכז (זה במתכון המקורי אבל אני לא מתכוונת לשים)
    מקציפים את הקצפת עד שהיא מתחילה לעלות, מוסיפים את החלב המרוכז ואת התרכיז של פריגת (מופשר).
    מחלקים לכוסות הגשה או אינגליש קייק ומקפיאים
    לקשט בפרוסות מנגו טרי

• חחח מקפא מנגו שולט!!!
    האמת אפשר לעשות אחד שמנת ואחד תרכיז כי הקצפת פרווה משלשת את נפחה.

פאי שוקולד כי אתם בענייני השוקולד
    מוס שוקולד בדיוק מאותה סיבה...
    טראפלס
    כדורי שוקולד שגם הילדים יכולים להכין ואז להרגיש שלקחו חלק בארוחת החג...

צריכה עוד רעיונות?
  • טרמסו פרווה לא קיים כבבסיסו גבינה מסקרפונה .........שהיא אמא של הגבינות חלביות .
    אנחנו מאוד אוהבים עוגה של צימוקים אן אגוזי מלך זה מזין , לא צריך להשאר כלל בקירור תמיד מכינים מנה כפולה וזה נשמר ככה . בצבא אמא שלי היתה שולחת לי המון בחבילות וזה לא מתקלכך בכלל .
    http://www.holdthatpic.com/
  • תיקי מה עם מתכון
  • עוגת כדורי שוקולד של קרין גורן בפרווה...
    שטרודל תפוחים
    סלט פירות עם רימונים

• לא ניסיתי אבל המליצו לי וזה מה שאני מתכננת:
    סלט של 2 פומלות מפוררות לבקבוקים
    2 רימונים
    קופסת ליצ'י שימורים חתוכה לרבעים\שישיות
    עם קצת מהסירופ של הליצ'י.

אמור להחזיק טוב במקרר..

מיכל

• אנחנ יותר בענייני הלא מזין
  • פבלובה עם קצפת צמחית
    כשאמא שלי מכינה פבלובה אני ממש נמסה ועל הפבלובה שכבה יפה של קצפת ועל זה או פירות מלפתן או קווי נניח ועל זה סירופ שוקולד (לאלו שמעדיפות חלבי אפשר להכין לבד סירופ שוקולד בעצם אפשר גם פרווה משוקולד מריר מומס - ה 60% של עלית הסדרה המפנקת פרווה ושמנת צמחית) ועל הסירופ שוקולד סירופ מפיות יער שטוחנים לבד בבלנדר עם טיפה מים - פשוט קטלני.
    יש עוד קינוח קטלני:
    קופסא של לפתן פירות עם חתיכות מרשמלו ושמנת מתוקה צמחית ככה לא מקוצפת - טעים מאוד

המסנג'ר שלי: [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה