מרגישה זוועה :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי..

מאתמול, אני מרגישה נורא..
12 תגובות
עמוד 1

• מאמי דבר ראשון אני מקווה שת שותה הרבה...

דבר שני באמת עדיף שלא תשארי עם הקטנים לבד...

דבר אחרון כל הריון לגופו לא חייב שזה אומר שאת קרובה ללידה את מתארת דברים שבשוע שלך זה נורמאלי.. את צריכה לנוח רצת הרבה בתקופה האחרונה עם הקטנים...תשמרי על עצמך

/link/link_through/1yg9h-101]
  • אוי בובי..
    כל כך מבינה אותך, אם לא הייתי רואה חתימה שונה, היה נראה כאילו מישהו כתב את המחשבות והרגשות שלי. טוב שהלכת לקבל קצת עזרה- זה לא פשוט בשלבים האלה ולשלב שני זאטוטים בגיל שצריך לרדוף אחריהם כל היום רק מוסיף קושי.
    עוד מעט זה נגמר אהובה, תהיי חזקה.

• תודה בנות
  • חםםם מאמי אולי עברנו את שיא החום וכבר "סתיו" אבל זה לא אומר שלא חם ולא צריך לשתות מבינה שהמצב בזמן האחרון גרם למטח ושכחת לשתות אבל זה גורם מספר 1 לצירים מוקדמים..3 ליטר ביום חובההה

/link/link_through/1yg9h-101]
  • עינבי- תודה
  • בובה,

תרגישי טוב! רק עכשיו ראיתי את ההודעה וזה רק מחזק את מה שכתבתי לך לפני זה בהודעה אחרת - תשמרי על עצמך ואת הספורט תעזבי לאחר כך!!!

אם את צריכה אני אכתוב לך כל יום 25 הודעות - תשתי!!!
  • תודה יפתי, אני ממש ממשששששש
  • נראה לי שזה לא יום להיט לאף אחת
  • תרגישי טוב יקירה!

• אולגה 24- תודה מתוקה.. רק רוצה להזכיר שהלידה הקודמת היתה בקיסרי מתוכנן, לכן לא חוויתי מעולם צירים.. ולכן אני לא יודעת מה אומרות התחושות שלי.. הן בגלל העובדה שאת רובן לא חוויתי בהריון הקודם (כל הריון הוא שונה) והן כיוון שאת אלו שכבר כן חוויתי- חוויתי בחודש תשיעי..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה