לא אוכל היטבבבב.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב לכולםםם...
    הבן שלי בן 3 חודשים כמעט(ילד ראשון)...אני משלבת הנקה וסימילאק...הוא אכל בשש וחצי בבוקר 100 סמ"ק סימילאק וניסיתי להאכילו אחרי 4 שעות והוא סירב,הוא לא רצה גם לינוק... רק בשלוש וחצי הוא ינק קצת ונרדם...ואז האכלתי אותו בשמונה אך הוא אכל רק 50 סמ"ק ושוב נרדם וכעת הוא ישן...אני לא יודעת מה יש לו...הוא לא ממש דרש אוכל היום שבדר"כ אני מאכילה אותו או מניקה כל 3,4 שעות והוא לרוב מסיים לפחות 100 סמ"ק...
    אני ממששש ממששש מודאגתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל לשלול בעיות בריאותיות-
    הוא נתן היום שתן? חיתולים היו מלאים? קקי היה?
    איך היה המצברוח? עצבני? הוא סובל מגזים?
    חום? נזלת? שיעול? משהו השתנה בימים האחרונים..?
    עכשיו- בעיקרון בגיל 3 חודשים יכולה להיות קפיצת גדילה- כלומר הילד רוצה להגיד את ייצור החלב בשד ולכן יכול לדרוש יותר הנקה(אבל זה ייתכן גם בילדים שלא יונקים או משלבים הנקה ופורמולה)
    עוד עיקרון- זה יכול לקחת יומיים עד שבועיים בהם הילד מתנהג לא כהרגלו- יותר עירני בלילה (לרוב זה הזמן שהוא מרגיש את הצורך הנוסף באוכל) יותר עצבני, ישנוני ביום וכו'...
    בקיצור יש לעקוב- תראי איך עובר הלילה ותעדכני אותנו!
    חוצמזה אם הוא לא נתן היום שתן בכלל הייתי מתייעצת עם אחות וקובעת בלי קשר תור לרופא למחר.

• זה אמיתי?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • הוא נותן שתן כל חמש שעות בערך... וצואה פעם ביומיים,שלושה נראלי שיש לו גזים..אך זאת לא הפעם הראשונה שהוא סובל מגזים או מעצירות...
    ב23:00 בלילה הוא ינק רבע שעה,רבע שעה..באחת וחצי אכל סימילאק 100 סמ"ק...
    התעורר שוב ב04:00 שתה 80 סמ"ק חלב שאוב..ואז קם בשבע וחצי ושתה 60 סמ"ק סימילאק...
    קבעתי לו תור לרופא....אני מקווה שיהיה בסדר... :-((
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה