שאלה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות
8 תגובות
עמוד 1
  • היי,

אם זה בשישי את טובלת בבוקר אם זה בשבת את טובלת במוצ"ש...
  • הכי טוב שתשאלי רב . למיטב זכרוני באמת לא טובלים ביו"כ ודוחים למוצאי יו"כ. ואם ממילא זה יוצא במוצ"ש אז אין בעיה... יותר מאוחר אני בלי נדר יבקש מבעלי שישאל רב (איפה שהוא לומד) אם תרצי...
  • רוצה יעוץ- אם את יכולה לבקש ממנו אני מאוד אשמח....
    קורין- תודה מאמי
  • זה בבדיקה בובה .. בעלי הולך לשאול .. כשיהיה לי תשובה אעדכן.
  • תודה רבה רבה!!!!
  • לא שכחתי אותך... זה כמעט בטוח שזה התשובה אבל אני רוצה לענות לך אחרי שהרב שפוסק בדינים האלה יאמר זאת .. ובעלי יכול להשיג אותו רק עוד שעתיים שלוש... אז אני בלנ"דר אעדכן.....
  • אז יש תשובה!!! כמו שאמרתי לך אם יוצא לך בשישי אז את דוחה את זה למוצ"ש.. ממילא אסור לקיים יחסים ביו"כ... וסתם שתדעי שאומרים שאשה טובלת יש לה כח לברך (גם את עצמה כמובן) ממש כמו רב גדול במשך 24 שעות... ובמיוחד שאת ב-ת-ו-ך המים תבקשי.. איזה יום כיף זה יום הטבילה... הרגשה מרוממת כזו.. בהצלחה ושנה טובה!!!!
  • את מקסימה, תודה רבה רבה!!!!
    אין כמו היום הזה וההרגשה לטבול במקווה...
    תמיד כשאני טובלת אז אני עושה 7 טבילות ובכל אחת אני מבקשת משהו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה