עצובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן אני חדשה כאן,שמי מירי אני אמא לילדה מדהימה בת שנתיים. לפני 4 חודשים אני ובעלי החלטנו שאני רוצים עוד הריון במשך 4 חודשים ניסינו אבל לא הצליח, אתמול בערב אני ובעלי דיברנו ופתאום הוא אומר לי תיראי אני חשבתי בואי נחכה עוד קצת ואז נתחיל בניסיונותת להביא ילד אז אמרתי לו מה זה עוד קצת? אז הוא אומר לי עוד חצי שנה אמרתי לו מה למה? ואז הוא אומר לי אני מעדיף שנחכה עוד קצת, אני מה זה התבאסתי פשוט ירדו לי דמעות, אני בת 36 עוד פחות מחודש 37 מה הוא חושב לעצמו? למה הוא לא חושב עליי. אני כל כך רוצה עוד ילד, אני כבר לא ילדה. ויש לציין שגם כולם מסביבי לוחצים עליי, במיוחד הורים, נו מתי את מתכוונת להביא עוד ילד? אני כבר לא יכוולה על הלחץ הזה. ושאני שואלת את בעלי למה רק עוד חצי שנה הוא פשוט לא עונה לי כאילו אני אוויר. אני לא יודעת מה לעשות , וכמו שאמרתי גם מלחיצים אותי.
17 תגובות
עמוד 1
  • תכלס את לא צעירה
    את צריכה שוב לדבר איתו
    להסביר לו את הדברים

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • מאמי, זה שכולם מלחיצים אותך זה לא אמור לעניין אותך. לאף אחד אין זכות להגיד לך מה לעשות, גם לא ההורים.
    ואני כן חושבת שאת צריכה לדבר איתו, להבין מה בדיוק הסיבה לשינוי הזה אצלו פתאום.
    אני מבינה את הרצון שלך לעוד ילד, אבל שניכם צריכים לרצות בזה!
  • מאמי אני מבינה את הרצון וה ״צורך״ להביא עוד ילד לעולם,
    כמובן שלטנגו צריך שניים ובעלך צריך לרצות את זה לפחות כמוך.
    אני חטשבת שאת צריכה ליזום שיחה רגועה בה כל צד יבהיר את העמדה שלו ותגבשו החלטה יחד.
    שיהיה בהצלחה עם כל מסקנה שתגיעו אליה.

• תחפשי זמן מתאים, ששניכם רגועים
    ותדברי עם בעלך שוב
    תשאלי אותו מה הסיבה כי אני בטוחה שיש

בהצלחה ומקווה שאוטוטו תקלטי בהסכמת שניכם

• ברוכה הבאה

/link/link_through/1yg9h-101]
  • לילוש את רצינית???
    סליחה אבל אני ממש לא מסכימה איתך, מה זה לא צריכה את אישור בעלך??
    הוא האבא ובוודאי שזו צריכה להיות החלטה מודעת ומשותפת של שניהם.

• ממליצה לך ללכת על הקטע הרפואי זה תמיד עובד.
    אני גם בהריון שלישי שלי ואני בת 36 (בנובמבר 37) וההריון כבר ממש אינו פשוט מכל הבחינות.
    שלא נדבר על כל הססטיסטיקות שקופצות מגיל 35 ומעלה ועל בדיקת מי השפיר שכבר מומלץ לעשות.
    בכל מקרה הקטע הרפואי תמיד עוזר לשכנע את הגברים..תנסי ותספרי איך היה..

• מסכימה לחלוטין עם ויקי ועינב..

מאחלת לך המון הצלחה, שנה טובה ובשורות טובות!!
  • מאמי לאף אחד בעולם אין זכות להלחיץ אותך

• לילוש שתהיי בריאה מאיפה הבאת את זה?
    לשקר לבעל? מאחורי הגב? אבוי עלינו

יקירתי אני מבינה את מה שעובר עליך, גם לי היה קשה עם בעלי עד שהצלחתי לשכנע אותו
    אז קודם כל שימי פס על הסביבה, כי עם כל הכבוד, הם לא האבא ולא האמא ואין להם זכות להלחיץ או לדחוף את האף.

לגבי בעלך לדעתי את צריכה לבקש ממנו בצורה יפה ובשיחה נעימה הסברים מה עומד מאחורי הדחיה הזו שלו. להסביר לו שלהריון לוקח זמן להיכנס, וכמובן שגם לוקח קצת זמן ללדת

• אם סיון הצליחה לשכנע את בעלה אז כל אחתתתת יכולה להצליח לשכנע את בעלה

• חחחחחחחחח נטשה יא קרועה

• מסכימה עם הבנות, דברי עם בעלך. עכשיו ראש השנה, בטוח יהיו לכם כמה דקות לשבת ולדבר יחד ללא הפרעה.

ושאף אחד לא ילחיץ אותך!!! את מספיק לחוצה!

בהצלחה ושנה מלאת בשורות טובות
  • את בעלי גם לקח לי לשכנע כל הריון מחדש במיוחד באחרון כי שתי הבנות שלנו כבר גדולות והתחלנו להינות מהחיים

• אוי למה תמיד זה נשמע רע אצלי...

לא התכוונתי לשקר לבעל... הבעייה היא שהם מנסים מסנסים ובגלל שזה מכונה להבאת ילד הלחץ מוריד את תפוקת הזרע ואת איכות הביצית..זה מוכח מחקרית!!!!

כניראה שבעלה מרגיש יותר מידי לחץ והוא כבר מרגיש ש"הבאת הילד" מוציאה מהאקט את כל ההנאה והופכת את זה למין משהו מכני....

אני הבנתי שהבעל רוצה זה לא שהוא אמר שהוא לא רוצה ילד פשוט עכשיו אחרי 4 חודשים של ניסיונות זה כבד עליו...

התכוונתי שהיא לא תלחיץ אותו ואת עצמה שיקחו חודש חופש מלעשות ילד וירגעו..אחר כך הגוף שלהם יהיה יותר בשל לזה....

חס ושלום לא התכוונתי ללכת ולהכנס להריון מאחורי הגב... סליחה שזה נשמע ככה

/link/link_through/1yg9h-101]
  • לילוש

• כן אבל כרגע זה מצב של בעל שלא רוצה ולא מוכן, למה? אלוהים יודע הוא לא אומר
    אז לילוש עם כמה שהגישה היא נכונה , ואין ספק שרוגע עוזר לכולם, אם היא תמשיך עכשיו זה יהיה בגדר לשקר לבעל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה