צריכה עצה לגבי חזיות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, גם לפני ההריון בורכתי בחזה לא קטן.
    בשניה שנכנסתי להריון הוא החל לגדול ולגדול... רצתי לקנות חזייה חדשה (כי שום דבר לא עלה עליי) ושילמתי 300 ש"ח... כי לצערי אין חזיות זולות במידות גדולות בארץ.
    והחזה פשוט המשיך לגדול. למזלי, אמא שלי בדיוק נסעה לארה"ב והביאה לי שתי חזיות מעולות ב-20 דולר (לא יאומן) שהחזיקו איתי עד כה בצורה נפלאה.

ועכשיו לשאלה שלי...

הבנתי שלאחר הלידה החזה שלי הולך לגדול שוב בצורה ניכרת. אז חשבתי לקנות חזיית הנקה לפני הלידה כי פשוט לא יהיה לי עם מה לצאת מבית החולים (ולהיות בלי חזייה זה לא אופציה מבחינתי)..
    אבל אין לי איך לדעת איזה מידה אני יהיה... ולא בא לי שוב להוציא כ"כ הרבה כסף סתם.

מה עושים?!?!?!
    מישהי יודעת על אופציה זולה יותר לפחות להתחלה?
    כרגע אני מידה G... כן כן... G36. יותר כבד מהבטן... >
15 תגובות
עמוד 1
  • אכן אחרי לידה החזה גדל עוד ובעיקר אם את מניקה.
    אני קניתי לפני הלידה חזיות הנקה שגדולות בשתי מידות מהחזה שלי (בסוף ההריון ). בעיקרון נראה לי שאם זה לא יתאים אז תמיד ניתן להחליף.

• אני ממליצה לא לקנות לפני הלידה. את לא יודעת לאיזה גודל זה יכול להגיע
    דרך אגב מידה חזית הנקה הכי גדולה היא K אבל המידות הרבה יותר קטנות מחזיות רגילות - אני עכשיו JJ וקניתי K והיא מאד צמודה לי.
    תצאי מהבית חולים עם החזייה הרגילה שלך ותקני אחרי כשבוע שהחלב יגיע.
    חוץ מזה אני ממליצה לך ללכת לחנות "ליה לונדון" (וומן אונלי לשעבר) למדוד ולהזמין את אותו הדבר בחו"ל
    אם את צריכה אתרים בדוקים אשמח לרשום לך.
    ככה אני עושה.
    כשאני לא בהריון או מניקה אני H/I עם היקף 36.
    בהצלחה
  • מוכר
    55555
  • אני אשמח מאוד לאתרים טובים!
    אני תמיד קונה שם חזיות כי פשוט אין לחנויות אחרות את המידה שלי..
    וזה ממש הוצאה.

החזייה שאני לובשת עכשיו עוד תעלה עליי יומיים שלושה אחרי הלידה?
    יש מקום שאת ממליצה לקנות חזיות הנקה?

>
  • בארץ לא מצאתי חזיות הנקה במידה שלי אז פשוט הזמנתי את המידה הכי גדולה שיש ומה שלא התאים החזרתי (כן אפשר להחזיר).
    אני הזמנתי מהאתרים הבאים והיתי מאד מרוצה

BRAVISSIMO.COM - חנות מעולה, קונה בעיקר מהם
    clara-olivia.com - עודפים, אין את כל המידות או הצבעים אבל המחירים מאד נמוכים

מה שאני עושה, זה הולכת לחנות מודדת וקונה את אותה החזייה (או אותה החברה עם גזרה דומה) מהחנויות האלו.

לי אחרי לידה ראשונה החזה גדל ב 2 מידות, אחרי לידה שנייה במידה אחת.
    לכן אני אומרת שאת לא יכולה לדעת איך יגדל לך החזה אחרי הלידות.
    תצאי מהבית חולים עם החזייה שאיזה נכנסת. תראי עד כמה גדל לך החזה ורק אז תקני חזיית הנקה.
    דרך אגב אני מניקה עם חזייה רגילה, לי זה יותר נוח הפעם (לידה קודמת הנקתי עם חזיית הנקה), הקיצר הכל משתנה.
  • תראי אני קניתי בשילב חזית הנקה - לפני הלידה
    לקחתי את המידה שלי אבל ראיתי שזה לא יושב בול בול אלא טיפה גדול כדי לאפשר לחזה לגדול
    אבל אני לא יודעת אם יש שם מידה G....

• אני מודה לך מאוד!

הייתי גם מאוד לחוצה מהמחשבה שלא יהיה לי עם מה לצאת מהבית חולים...

>
  • מקסימום שימי לכמה ימים גוזייה (עלי עולה גוזייה של דלתא ויש לי חזה יותר גדול משלך והיקף כמו שלך).
    אל תדאגי תמיד יש פתרון - מפעל מצנחים או אוהל סיירים לדוגמא (שמעתי שיש אוהלים במבצע עכשיו)... חחחחחחח
  • זה גוזייה ספציפית של דלתא?
    או פשוט להכנס לחנות שלהם ולבקש גוזייה במידה שלי?

>
  • אני קניתי גוזייה רגילה במידת XL.
    אם היא עולה עלי, עליך בטוח תעלה.

סתם מתוך סקרנות מה הגובה שלך?
  • 1.65
    למה?
    >
  • סקרנות.
    זה בטח כבבבבבבד.
    אני 1.80 עם חזון אחרית הימים. וזה כל כך מגדיל אותי.
    אני חושבת לעשות הקטנה אחרי הלידות כי זה פשוט לא הגיוני.
    כשהיתי סופר רזה, ממש ממש רזה רק עצמות היה לי DD.
    עכשיו אחרי 2 לידות (והרבה מאד קילוגרמים עודפים) יש לי חזה ממש גדול JJ צמוד לי, וההיקף יחסית קטן.
    לבעלות החזה העצום יש בעיה בקנית חזיות ובגדים, כל טוניקה עלי יושבת כמו חולצת בטן

• את לא סתם מקטרת - את מקטרת בצדק!
    אני כל החיים סובלת מזה. חזיות שעולות הון, שמלות/חולצות/טוניקות עם "מקום" מובנה לציצי
    זה בדיחה מבחינתי... בחיים לא נכנס. גופיות עם רצועות דקות זה לא אופצייה כי רצועות החזייה שלי תמיד רחבות מאוד בגלל המשקל שהן נושאות.

עכשיו עם ההריון גדלתי כמה כמה קאפים - בהתחלה פשוט רציתי לבכות... אני מרגישה שיש לי ציצי בגודל של בית! וכן, זה כבד.

אני תמיד אמרתי שאחרי שאני מסיימת עם הבאת ילדים לעולם, אני ללא ספק עושה הקטנה.
    אני מכירה אישה שעשתה ואמרה שזה שינה את חייה.
    >
  • אני ממש מפחדת מהניתוח, אני מאד אוהבת את החזה שלי
    אבל הוא גדול מדיי. מתחיל להכביד עלי.
    עוד כמה שנים נעשה טיפול 10000, נקטין את הציצי נחזיר את הבטן למקומה ועוד כמה ניתוחונים...

• גם אותי המחשבה על ניתוח מתוך בחירה מאוד מלחיץ...
    אבל אולי אחרי לידה הכל יראה קטן עליי >
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה