היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות היי הבוקר הלכתי לעשות בדיקת בטא נוספת כדי לראות הכפלה האחות שלקחה לי דם פתאום אומרת לי שההפניה שלי היא על בטא כמותית ולא איכותית ושזה יראה לי רק גדול מ10 וזה הכל אמרתי לה לא יכול להיות הרופאת משפחה שלי נתנה לי 2 הפניות מקור והעתק חתומים ביום א נתתי העתק והיום מקור. היא אמרה לי שאני צריכה איכותי ולא כמותי אמרתי לה בבדיקה הקודמת היה רשום מספר ולא גדול מ 10 טוב היא אמרה בסדר ולקחה לי דם. עכשיו נכנסתי לבדיקות באינטרנט ואני רואה שהתוצאה של הבדיקה היא איכותית ולא כמותית באמת אבל איך זה יכול להיות ? ! הרי 2 ההפניות היו זהות היה בפרוש כתוב מקור והעתק ושתיהם היו פשוט עם חתימה וחותמת או שהאחות הייתה מסטולה היא הייתה נראית עדיין רדומה חחחחח
15 תגובות
עמוד 1
מה אכפת לך.. העיקר את בהיריון חחח
סתם מאמי אין לי מושג על זה כלום... לא יכולה לעזור לך...
אני לא ממש מבינה בזה, אבל אני יכולה לספר לך שפעם לא היו עושים בדיקות דם אלא הולכים לרופא בשבוע 7 בערך כדי לראות דופק וממשיכים במעכב. אני חושבת שאין לך מה להלחץ, הכי חשוב שבשבוע 7 תלכי לרופא לראות דופק ושיהיה לך בשעה טובה!!!
לא הבנתי כלום... מה ההבדל בין כמותית לאיכותית??? ומתי תראי תוצאות של הבטא? מה היה המספר בבדיקה הקודמת?
יהיה בסדר יקירתי... יפעת.
היי יפעתוש המקסימה והמצחיקה
בהריון הראשון שלי הרופא אמר שבכלל לא צריך לעשות בטא כמה פעמים, הוא יראה באולטרסאונד, מספיק בדיקת דם אחת שמראה שאת בהריון.. מי שכן עושה שוב בדיקות דם ובטא אלה בנות שנכנסו דרך טיפולי פוריות אם אני לא טועה... או שגם הן לא צריכות.
לא יודעת אני עשיתי כי הבנות אמרו לי פה שצריך אז ביקשתי מהרופא משפחה
את צריכה ללכת לרופא נשים שלך, בד"כ הולכים בשבוע 8 כשניתן לראות עובר ושיש דופק, אם את הולכת לפני כי את רוצה להיות רגועה ואת סקרנית, הרופא יראה באולטרסאונד שק הריון שבשלב הזה מעיד על הריון, בדיקת בטא כבר לא רלוונטית כי ניתן לדעת את גיל ההריון לפי המחזור האחרון שלך והאולטרסאונד. אם יש בעיה בהמשך ההריון חס וחלילה מבקשים לעשות בדיקות בטא כי הבטא מראה על ירידה. זה מה שאני יודעת בכל אופן ... זה הריון ראשון שלך? אני בהריון הראשון (והיחיד בינתיים) הלכתי ישר לרופא כדי לראות את השק (מרוב התרגשות) אבל רוב האנשים אומרים שאין צורך לבוא כ"כ מוקדם.
כן שליבר זה הריון ראשון כל אחת אומרת משהו אחר גם הבנות וגם דר הדר פה בפורום אמר שצריך לראות הכפלה אולטרסאונד החלטתי ללכת לעשות בשבוע 9 כי שבוע 8 זב חול המועד ד"ר הדר אמר שאם אין כאבים דימומים ואני מרגישה טוב אין צורך לפני גם הרופא נשים שלי אמר את אותו דבר התייעצתי איתו בטלפון
מה שאת מרגישה... הרופאים יודעים יותר טוב ממני בטוח זה מה שלי אמרו בהריון הראשון... מה שחשוב זה שאת בהריון!! איזה כייף מזל טוב !!!!
תודה
הלן מאמי...
שבוע 8 זה לא יוצא חול המועד זה יוצא בדיוק בכיפור...
אני קבעתי תור לדופק יום אחרי כיפור (יום ראשון)
מעבר לזה שאני לא עשיתי בטא ואין לי מושג מה ההבדל בין כמות/איכות...
עשיתי בדיקות כלליות של סוג דם וכ'ו...
תנסי אולי לעשות סתם בדיקה ביתית ולראות אם עכשיו יש 2 פסים ברורים...(סתם רעיון שעלה לי..)
בכל מקרה שיהיה רק במזלללללל
מאמי אך ספרת ? יום שבת התחיל שבוע 5 שבת הבא - 1 לאוקטובר שבוע 6 מתחיל שבת אחרי כיפור 8/10 שבוע 7 מתחיל שבת הבא זה כבר חול המועד 15/10 אז מתחיל שבוע 8 הרופא אמר לעשות בשבוע 8 וזה יוצא חול המועד אז עשיתי תור בתחילת שבוע 9 23/10 לגבי הבדיקה למה לי לעשות אותה עשיתי בטא וראיתי הכפלה ? למה לי לעשות שוב בדיקה ביתית?
לגבי שאר הבדיקות הרופא נשים שלי אין לו תור לפני 25 לאוקטובר אמר לי להשאיר את הכרטיס למזכירה לכתוב בדיקות להריון צעיר+ אולטרסאונד והוא יתן לי הכל אני אעשה אותן ואחזור אליו כבר עם הכל ב 25 לחודש
הלן, זוכרת שדברנו אם ללכת לרופא פרטי או מעקב הריון דרך קופ"ח? אז התקשרתי אתמול להזמין תור בכללית, הקיצר התור הכי קרוב שיש להם זה ל - 14/11 תגידי לי לא בדיחה ?! תור לעוד חודש וחצי.... נו באמת.... ברור שאני אעשה מעקב משולב... אני אשלם 500 ש"ח לרופא הפרטי שלי לביקור וגם אלך לקופ"ח ואפחית ביקורים אצל הפרטי... אבל תאמיני לי בדיחה הקופ"ח הזו.... לא האמנתי שזה הכי קרוב שיש להם.. עושים צחוק...
ווואייי יולי תקשיבי זה ממש מוגזם וזה לא אמור להיות ככה אני הייתי ממש מרימה רעש בשביל מה את משלמת לקופה ?? !!! אצלי זו הפעם הראשונה שהרופא נשים לא יכול לקבל אותי תוך שבוע ימים וזה היה כי הוא היה בחופש ויש מלא חגים אבל בדרך כלל אני קובעת תור לאותו שבוע או שבוע אחרי והוא עובד באשדוד רק פעמיים בשבוע חוץ מזה שיש לנו מלא רופאי נשים בקופא תדרשי תור לפני זו ממש חוצפה
שתביני שהרופא נשים שלי נחשב אחד העמוסים קובעים לו תור כל 5 דקות ואנחנו יושבות שם 3 שעות והוא מקבל אחת אחת ונותן את מלוא הזמן ועוד יושב שם עד 12 בלילה לסיים עם כולן