היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות היי הבוקר הלכתי לעשות בדיקת בטא נוספת כדי לראות הכפלה האחות שלקחה לי דם פתאום אומרת לי שההפניה שלי היא על בטא כמותית ולא איכותית ושזה יראה לי רק גדול מ10 וזה הכל אמרתי לה לא יכול להיות הרופאת משפחה שלי נתנה לי 2 הפניות מקור והעתק חתומים ביום א נתתי העתק והיום מקור. היא אמרה לי שאני צריכה איכותי ולא כמותי אמרתי לה בבדיקה הקודמת היה רשום מספר ולא גדול מ 10 טוב היא אמרה בסדר ולקחה לי דם. עכשיו נכנסתי לבדיקות באינטרנט ואני רואה שהתוצאה של הבדיקה היא איכותית ולא כמותית באמת אבל איך זה יכול להיות ? ! הרי 2 ההפניות היו זהות היה בפרוש כתוב מקור והעתק ושתיהם היו פשוט עם חתימה וחותמת או שהאחות הייתה מסטולה היא הייתה נראית עדיין רדומה חחחחח
2 תגובות
עמוד 1
נראה לי שהיא קמה הבוקר הפוך
גם לי היה נראה ככה היא הייתה רדומה בקושי דיברה לא שמעתי אותה כל רגע אני שואלת מה מה חחחחחחחח