מתי אתן מתכוונות לספר?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה לכולכן, למי שנקלטה ולמי שתיקלט בע״ה בעתיד...

באיזה שלב בהיריון אתן מתכוונות לספר לכולם?? מי מאמינה בעין הרע ותחכה הרבה, ומי תספר ישר???

מאוד מעניין אותי לדעת...

11 תגובות
עמוד 1
  • אני לא הולכת לספר.........ז"א.....שאני לא אגיד:"אני בהריון" אלא ברגע שיראו את הבטן אז יראו וכבר ידעו ויבינו.... ואם ישאלו את בהריון? אני אגיד גכן.. ואם יגידו לי:"מזל טוב" אני אגיד "תודה" אבל לא נראה לי שממש אגיד "אני בהריון".....
  • להורים אחרי חודש שלישי בעז"ה כל השאר כשיראו יבינו . ידוע שמה שסמוי מהעין יש בו ברכה.. (כך גם היה בהריון הקודם...) האמת שלבוסית שלי אמרתי גם בחודש שלישי כי הייתי חייבת שתבין אותי כי הרגשתי לא כ"כ טוב..
  • אני מתכוונת לספר אחרי חודש שלישי לחברים קרובים ובעבודה
    משפחה קרובה כלומר הורים שלי אחותי ואחיינים שלי כבר יודעים
    בערב חג מחר נספר גם להורים של בעלי

• בע"ה כשזה יקרה אנחנו נספר בהתחלה להורים.
    לחברים ומשפחה יותר רחוקה בחודש שלישי ובעבודה בחודש חמישי (אם לא יראו בטן עוד לפני כן
  • לדעתי, לאמא שלי אספר מייד אחרי שאספר לבעלי... היא מחכה להיריון שלי יותר ממני וממנו ביחד... היא בטח תספר לאבא שלי, אולי לאחי ולאחותי (שניהם יחסית גדולים) אבל לא לאחיי הקטנים.

בעלי מתנגד לספר לפני 3 חודשים, אבל לדעתי הוא יתרצה... לגבי ההורים שלו- זו באמת כבר החלטה שלו. אם הוא רוצה- הוא יכול לחכות עד 3 חודשים כדי לספר להם...

לחברים ולמשפחה המורחבת אני לא מתכוונת להתקשר ולספר, בטח אמא שלי תעדכן אותם רק אחרי 3 חודשים.
    ובמשרד אספר גם, אחרי 3 חודשים...

רק שיקרה כבר! שיהיה מה לספר...
    יפעת.
  • בגלל שאני בטיפולים אז אמא שלי, דודה שלי, אחותי וגיסתי ידעו ישר בהתחלה כי הן יודעות על הטיפולים שאנחנו עושים עכשיו..
    כל שאר המשפחה- חמתי, הגיסות שלי, המשפחה המורחבת ידעו כמה שיותר מאוחר מבחינתי. לפחות עד שנראה דופק......
  • האמת שאני אמרתי שאני לא אפתח את הפה עד חודש שלישי...

אבל... כשגיליתי היה בא לי (ועדיין...) לצעוק את זה עד לשמיים...

עכשיו מי שיודע זה ההורים אחים ואחיות וחברים קרובים מאוד...

החלטנו יחד שלאחר שנראה דופק עוד 3 שבועות נספר לכולם...

אני מאמינה שאם מאמינים בעין הרע גם מביאים אותה באיזשהו מקום...

אז לחשוב טוב ויהיה טוב...

הכל זה מלמעלה..
  • בע"ה כשזה יקרה ההורים שלי ואחיות שלי ישר ידעו!
    חמי וחמותי גם(א כי אם לא ואאאאוווו")
    והאחיות שלו ואח שלו ידעו שיהיה דופק ואחר כך אם יראו אנשים אז אני יגיד כן ולא יסתיר...
  • איזה סקר כיפי... גורם לי לפנטז על הרגע בו אגלה שאני בהריון לראשונה...

אז ככה, ב"ה אחרי חודש, אחרי שיש דופק וכו' אספר למשפחתי, אמא, אבא לאחים שלי... וגם למשפחה הקרובה של בעלי...

כל השאר אחרי 3 חודשים חברים וכאלו..., אבל גם... אם לא ישאלו לא אהיה זאת שאפרסם בפומבי....

יואו.... גרמת לי לרגע להרגיש שאני בהריון.....
  • שמחה שעשיתי משהו טוב
  • בהריונות הקודמים ,סיפרתי למשפחה אחרי הדופק ולחברים אחרי שקיפות עורפית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה