אני בשוק! וכועסת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד לא חשבתי מה לעשות ואיך לעשות הלאה....
    היום איחרתי עם איילי לגן (עינו חיסון אחרון עד כיתה א') ויצא שנכנסתי בארוחת בוקר. ראיתי את גודל המנות חשכו עיניי..... WTF
    55555
11 תגובות
עמוד 1
  • קמצנים
  • וואו,

זה נשמע כאילו הם בדיאטה רצחנית!

חוצפנים !!!
  • היתי עושה להם מהפכה

• את לא הראשונה שאני שומעת את זה ממנה
    אחת החברות שלי אפילו רשמה מכתב למי שאחראי על הדברים האלה בממשלה נראה לי, היא כתבה שהיא המומה מכמות ואכות האוכל

• אין למי לפנות חוץ מהגננת. זה גן פרטי.למען האמת אין דרך לוודא אם אכן איילי יקבל יותר אוכל. והוא עוד נחשב לגן מאוד איכותי! הורים ממושבים ליד חיפה (כמו כרם מהרל ועין איילה) מביאים את ילדיהם לגן הזה..
    לא יודעת כ"כ מה לעשות. תמיד אני שמה לו עוד משהו מהבית כמו פירות ומעדנים. עוד צחקו עלי שאני אמא היסטרית
    55555
  • חברה שלי (גם מחיפה) רשמה את הקטנטונת שלה לגן פרטי וכשבאה לרשום ראתה שהמנות ממש קטנטנות והזדעזעה...
    היא שאלה למה כל כך מעט אז אמרו לה כדי שלא יפילו לרצפה, מי שמסיים מקבל עוד עד שהם שבעים
    בסוף היא רשמה אותה בכל זאת (כי היא ממש אהבה את הגן חוץ מההעניין הזה)
    תבררי אם הם מחכים שיבקשו או פשוט מוסיפים למי שביקש כי ספק אם ילד יבקש עוד
  • עבדתי בתור סייעת בשני גנים ובשניהם בכל ארוחה
    היינו מחלקות אוכל לכל ילד בכמויות קטנות ומי שמסיים - תמיד מציעות לו עוד (מכל דבר
    שהילד מבקש) ואף אחד לא מהילדים לא היה קם מהשולחן עד שלא היה שבע.
    מאמי, תבדקי את העניין הזה לעומק, כי אולי את סתם מדאיגה את עצמך
  • חושבת כמו SWEETY (אני אחראית כיתה בתינוקת בעצמי)
    קודם כל תבררי ואל תכנסי ללחץ סתם
    כי מה שראית היה יכול להיות לאותו הרגע
    וברגע שהוא מסיים הוא מבקש עוד- ומקבל!

נכון- מה שביפרת נשמע מעט
    אבל שוב, יכול להיות שהוא אוכל עוד 2 פרוסות לחם אח"כ ושבע
    ואת זה את לא רואה....

• חושבת כמו סוויטי ומיכל.. אבל, הבעיה מתחילה כשהילד לא מבקש עוד... האם הן מציעות? זה מה שחשוב בעיניי

תבדקי ואל תלחצי סתם

• זה פשוט ביזיון!אני ממש רותחת עליהן!
    55555
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה