-
יכול להיות שזה לא קשור להריון.
לפי המיקום של הכאבים זה נשמע לי כמו אבנים בכיס מרה, אני סבלתי מהן סבל איום ונורא.
בגלל מצבך הייתי הולכת מיד למוקד נשים כדי להבדק שזה לא קשור להריון.
תרגישי טוב ותעדכני מה קורה.
מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
-
מוקד נשים זו רופאת נשים........?
-
במוקד יש גם רופאת נשים, גם מוניטור, וגם אולטרא סאונד.
כל מה שצריך.
מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
-
זה מוקד שעובד 24 שעות?
אני אבדוק באינטרנט איפה יש לי קרוב לבית......
אבל אם אני רוצה רק אישה ויהיה שם גבר.....?
אה,ד"א-יכול להיות שהכאבים בבטן אולי נובעים מגזים?
-
באיזה קופה את??
בכללית יש בריאות האישה
-
לאומית.............
זה כאבים שהולכים ובאים כזה............
-
תתקשרי למרפאה שלך ותבדקי מי יכול לקבל אותך עכשיו לבדיקה, אל תחכי עם זה
תרגישי טוב
-
אז ללכת לקופת חולים?
הרופאת נשים שלי נמצאת בקופה בעיר אחרת.....
הרופא משפחה נמצא בפ"ת.....והרופאת נשים בבני ברק.....
-
אז אני אתקשר לקופת חולים איפה שהרופאת נשים שלי נמצאת??
-
לכי לכל רופא שיותר קרוב אליך.
העיקר שיבדקו אותך ויראו שהכל בסדר ורצוי לעשות את זה עכשיו כי אח"כ חג ויהיה בעייתי.
תרגישי טוב
-
תרגיש טוב
-
מוקד נשים של לאומית נראה לי נמצא בב"ב ברחוב כהנמן...תתקשרי למוקד הטלפוני שלהם ותשאלי אותם איפה המוקד נשים הכי קרוב אלייך....לדעתי גם כדאי שתבדקי ....הריון זה לא צחוק ועדיף לשים יד על הדופק כול הזמן....ואפילו אם זה רק בשביל להיות רגועים זה גם טוב ...
ד.א-מקווה שלא תעלבי או תתעצבני זו לא הכוונה וזה מה שקורה כשלא מספרים לאף אחד מבוגר....בכ"א אנחנו צעירות ולא תמיד עם ניסיון ולמבוגרים שביננו יש ניסיון.
ותתכונני שיכול להיות שיבדוק אותך גבר....לא תוכלי להתחמק מזה הרבה זמן והמלצתי -אם את יכולה תבקשי נשים אבל אם אי אפשר תדעי שאסור לך לוותר על בדיקה אם צריך....
-
גם אם זה כאב שבא והולך צריך ללכת לבדוק? זה לא נורמלי בהריון?
ETD- בשביל זה יש את הפורום!!
-
יש כאבים בהריון, אבל עדיין מומלץ לבדוק.
בכל זאת את כבר לא לבד בגוף הזה. יש לך חיים בתוכך
-
לא תראי אני ממש ממש בעד שאין הברכה שורה אלא על דבר הסמוי מין העין....
אבל לפעמים עדיף לדעת שישי מאחורייך גב עם ניסיון ושמתי לב שזה בהרבה דברים בחיים.....אבל תעשי מה שנראה לך זה הכי הכי חשוב.....
ועוד יותר חשוב לכי תבדקי בשביל להיות רגועה .תגידי לבוס שאת חייבת לצאת באופן בלתי צפוי ותבדקי עוד מעט חג ואז כבר לא יהיה איפה אז בשביל הרוגע עדיף עכשיו.....אני בטוחה שהכול טוב...
-
חברה שלי למדה על גוף האדם והיא אמרה שאיפה שכואב לי זה קשור למעיים...ולא לרחם בכלל(היא לא יודעת שיש לי תאומים......) אבל מצד שני-יש 4 ימים חג...ואין עם מי לדבר...ויש לי תור רק עוד 6 ימים.......
-
כואב לי בצד של הבטן... יכול להיות שזה מגזים? עצירות?
-
הכל יכול להיות
וכנראה זה באמת לא קשור להריון, אבל בשביל השקט הנפשי שלך תבדקי איפה יש מר"מ (מוקד לרפואה דחופה) ותלכי להיבדק.