בנות....מישהיא ראתה את הכתבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • על בדיקת מי השפיר אתמול
9 תגובות
עמוד 1
  • כנראה שלא...

• לא.... איפה פורסם??

• לא....
    תני רקע בסיסי על מה דובר שם....
    אני אהיה חייבת בהריון הזה ב"ה לעשות מי שפיר כי אני בת 35....
  • ראיתי....
    מה הפלא??? במדינה שלנו זה כבר לא מפתיע!
  • זהו....
    שהכתבה דיברה על נשים שחייבות במי שפיר שהחל מחודש הבא יצטרכו לממן את הבדיקה מכיסן, אבל אני לא מוצאת תמיכה לכך באינטרנט (אני בודקת בשביל אחותי), חשבתי אולי משהיא ווידאה זאת .

אם זה נכון מלא נשים שחייבות לעשות לא יעשו בגלל חוסר יכולת לממן 2700 ש"ח לבדיקה
    זה אבסורד
  • ממה שהבנתי שלא יממנו מרפאות פרטיות. השאלה היא האם עושים את הבדיקה הזאת בקופ"ח?
    וזה אכן אבסורד.
  • מזה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    זה לא פר אני אחת הנשים שחייבות כתוצאה ממחלה גנטית.. כל הריון אני מחוייבת בדיקור...מאיפה אני ישלם סכום כזה!! איככססס איזו מדינה גועל נפש....

/link/link_through/1yg9h-101]
  • ולתת לסטאז'ר לעשות את העבודה או לאחות בקופת חולים זה הגיוני?! ממש אבל ממש לא
  • המדינה לא תממן יותר בדיקות מי שפיר בבתי חולים פרטיים כמו אסותא ,מדיקל סנטר וכו ומרפאות פרטיות אלא רק בקופת חולים ולא חייב שזה יהיה סטאז'ר או אחות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה