בוקר טוב קצת עדכונים :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן!

רציתי לעדכן ב2 דברים:
    1. היום ה27/09 מה שאומר שהתל"מ שלי הוא עוד חודשיים בדיוק!!

6 תגובות
עמוד 1
  • הי!

• אודליה יקירתי.
    קודם כל שנה נהדרת.
    תזכרי את הדבר הבא - חודש תשיעי אורך שנה!!!! הוא לא זז. ממש אבל ממש לא זז. כל יום בחודש התשעי זה כמו חודש!!!!

וחוץ מזה - לגבי הלידה, תבואי בראש פתוח והכל יהיה בסדר, העיקר לא להילחץ.
    סיור בבית חולים מאד חשוב, ככה כשאת באה זה לא חדש לך ואת יודעת לאן ללכת.
    אוף גם לי בא עוד הריון...
  • אודליה מאמי זה אכן קרב ובא!!! במיוחד שנכנסנו לחגים זה יעבור מהר יותר
    ו..... אני לא רק מפחדת אני משקשקת ברמות שאין לתאר ויכול להיות שתהרגו אותי כרגע אבל אפילו חשבתי על לבקש קיסרי!
    אתמול עשינו סיור בחדר לידה החדש בסורוקה ויצאתי בלי מילים וזה בהחלט עוזר אני ממליצה לך בחום!

וגם לך שתהיה שנה מתוקה מלאה בדברים חדשים
    לידה קלה והכי חשוב בידיים מלאות
  • מיטל קלקול קיבה זה סבלללל!!! בע"ה שהלידה תהיה יותר קלה ממה שהיה לי אתמול

• אהובה,

אני חושבת שליבי צודקת - תבואי בראש פתוח והכל יהיה בסדר. בכל מקרה את לא יודעת מה יהיה ואיך יהיה ואני ממליצה לך רק דבר אחד - לדמיין שהכל יעבור בכיף וברוגע וכך יהיה !!!

העיקר שכולנו נקבל את המתנות הכי יפות של החיים!
  • בנות, בתור מישהי שחוותה גם קיסרי וגם לידה רגילה (ללא אפידורל!!!).....
    ללא שום צל של ספק לידה רגילה עדיף על קיסרי.
    נכון כואב, אבל עובר. ותוך כמה שעות את על הרגליים, ותוך יומיים בבית.
    קיסרי לאומת זאת - הקימה הראשונה אחרי הניתוח יותר כואבת מהלידה, את הולכת כמו נכה כמה ימים, 5 ימי אשפוז, ואני כבר לא מדברת על הצלקת המכוערת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה