עזרההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני מדוכאתתת,היום אני ביום ה4 למחזור שנמשך תמיד בערך 9 ימים..קמתי בבוקר עם כאבים כמו של היום הראשון ואז עשיתי בדיקת ביוץ עם המקלון ויצא שני פסים שאחד טיפה יותר בהיר מהכהה אבל עדיין מראה כאילו אני מבייצת במחזור כי זה בכלל זאת 2 פסים כהים רק שאחד בטיפה יותר בהיר,מה אני עושה??????????
12 תגובות
עמוד 1
  • איזה קטע, גם אני ביום הרביעי של המחזור....
    בקשר לבדיקת ביוץ,
    אני לא יודעת אם היא עובדת במחזור, אני יודעת שצריך להתחיל כשהמחזור נגמר אז אולי זה מראה לך תשובה לא תקינה.
    אני בכלל לא בעד הבדיקות הביתיות האלו, הן בכלל לא אמינות לדעתי! כשאני השתמשתי בהן זה הראה לי במשך שבועות 2 פסים ובכלל לא היה לי ביוץ (אני פוליציסטית ולא מבייצת לבד...)
    אמרת שפס אחד יצא יותר בהיר, איזה פס זה היה?
    פס הבקרה או פס הבדיקה?
    אל תמהרי להספיד כלום, אי אפשר לדעת מה יהיה.
    כמה זמן אתם מנסים אם אפשר לשאול?
  • נשמע לי מוזר ביוץ בזמן מחזור....

כמו ש-nashnush רשמה, בודקים רק אחרי שנגמר המחזור.

• עכשיו עשיתי עוד בדיקה ויצא רק פס אחד...התחרפנתיייייייייייייי..............
    אני מנסה 4 חודשים מאמי...הלחץ הזה הורג אותי ואני יודעת שזה לא טוב אבל אני בטוחה שאתן מבינות אותי
  • מאמי תורידי לחץ ומהר!!!!!!
    הוא ממש לא עוזר ולא תורם לגוף שלך...
    ואתם מנסים רק 4 חודשים שזה כלום!!!!!
    את חייבת לקחת את זה ברוגע, אני הכי מבינה את הלחץ שלך כי גם אני הייתי ככה בהתחלה והייתה לי סיבה לזה כי ידעתי שיהיה לי קשה בגלל שיש לי בעיה ובכל זאת, ניסיתי טבעי בהתחלה בהמלצת הרופא שלי. ועכשיו בגלל שזה לא הלך לנו וגם גילינו שיש לבעלי בעיה בזרע התחלנו טיפולים. אתמול עשיתי זריקה ראשונה ואני הכי סבבה עם זה והכי רגועה שיש!! כי אני יודעת שזה לא יעזור לי ולעצבים שלי (ואני קריזיונרית לא קטנה
  • בהצלחה מאמי...
    המחזור שלי נע בין 9 לעשרה ימים,הוא תמיד מאחר לי ביומיים שלוש או שעכשיו הוא גם התחיל להקדים ביום יומיים...
    בחיים לא לקחתי גלולות ואני מנסה 4 חודשים...
    הכי קשה הוא שגם הבעל מדוכא כשאני מקבלת מחזור
  • תודה רבה מותק...
    גם בעלי היה ככה מתבאס בכל פעם שהייתי מקבלת מחזור או אם הייתי עושה בדיקת הריון ביתית והיא הייתה יוצאת שלילית.
    כל כמה ימים בערך המחזור שלך?
  • 31-32 בערך
  • קודם כל בלי לחץ הלחץ הוא גורם מספר אחד שמפריע לקליטה להריןו תרגיעי ומהר
    דבר שני אני אישית לא מאמינה בכלל בערכות האלה ולא מתעסקת איתם

• אז המחזור שלך סדיר... אין סיבה ללחץ או דאגה
  • תודה אהובותתת:)
  • היי חן... וואו מה שאני עברתי עם בדיקות הביוץ...

מאמי הן לא אמינות!!!

לכי לרופא נשים שלך ותעשי מעקב זקיקים...ככה תדעי מתי בדיוק את מבייצת...זה מה שאני עשיתי...

מעבר לכך אם את בכל זאת רוצה להסתמך על בדיקות הביוץ אז הפס חייב להיות חזק כמו פס הבקרה...

פס חלש או פס שרואים אותו ברור אך לא חזק כמו פס הבקרה איננו נחשב לפס...

מצרפת לך קישור כדי שתוכלי לקרוא אם בכל זאת תרצי להמשיך בבדיקה..

http://www.poriut.com/qa_ovulation.html
  • תודה מאמי מאוד עזרת לי...:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה