קבלו אותה בדאבל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בטא ביום א - 255
    בטא היום - 620

28 תגובות
עמוד 1
  • איזה אחות מסטולה הייתה לי בבוקר
  • איזה יופי!!!!!!!!!!

קיבלת תשובה ממש מהר
  • יופי!!!!! איזה כיף..
  • כן ממש מהר
    הם מפרסמים כבר ב 11 פלוס תשובות
    תותחים
  • אושרררררררררבהצלחה אהובה...הריון קל ומשעמם:)
  • אושררררררררררר 5555555555
  • יששששששששששששששששששששששששששש!!!! חחח באמת אחות מסטולית!!
    יאלה בשורות טובות אמןןןןןןןן

מה
  • אין פה כפתור של "לייק" אז אני יעשה
  • תודה נשמות מדהימות שלי תודה תודה
    אני כבר רוצה שתצטרפו אליי אז יאללה יאללה תעשו פוש וה
  • מעולה!!!
    איזה יופי מזל טוב מותק :)
  • איזה יופי הלן !!
    אני הבוקר עשיתי בדיקת בטא פעם ראשונה (למרות שבהריון הקודם בכלל לא עשיתי, רק בגלל הבנות פה עשיתי !) עדיין אין תשובות באתר של הכללית...
    הכללית שלך עובדת יותר מהר
  • יולי הייי אצלי לא כללית אלא מכבי
  • שמחה בשבילך!!!

הלוואי ועוד בנות בפורום יצטרפו לשמחה שלנו!!!

(ולכאבי החזה...וחוש הריח הכלבלבי שפיתחנו ...וכאבי הבטן התחתונה שאנחנו חוות...
  • יווווווווווווווווווווווווו, אני מתתתה!!!!!!!! לא הייתי פה בסה"כ שבוע, ומה אני רואה???
    מזל טוב, מאמייייי!!!!! את לא מבינה כמה אני מתרגשת עכשיו!!!! אההההה!!! איזה כייף!!1!
    מתנה לחג!!

מאושרת בשבילך, מכל הלב. עכשיו אחפש פה את הפירסומים הקודמים, כדי לראות את כל השתלשלות בעניינים....

ענת
  • ענתי מתוקה שלי יקירתי חזרת ?
    איך היה ? נהנת ?
    התגעגעתי אליך והאמת שחשבתי עליך כשבישרתי ...היית חסרה לי
    הלוואי ובקרוב תצטרפי
  • ממוש, מתוקה שלי... אני איתך עכשיו, עדיין יושבת עם חיוך מרוח על הפרצוף מול המחשב.... ביקשת מתנה לחג - קיבלת!
    הבוקר חזרנו, היה כייף!! חוץ מאיחור עצבני בטיסה בחזור, בילינו את כל הלילה ושדה תעופה... רק עכשיו מתחילה לחזור להכרה ואנחנו עוד מארחים מחר! צריך להתחיל לבשל אוטוטו....
    חרשנו את כל פריז ברגל, ובגלל זה כל הזמן סבלתי מכאבי גב (ככה זה הגב הדפוק שלי), אז כאבי מחזור לא היו כנראה, או שלא הרגשתי כי גם ככה כאב. אני אמורה לקבל בחמישי-שישי, ומהבוקר יש טיפה הפרשות בהירות בניגוב, שזה די מסתדר מבחינת הזמן ומבחינת איך שזה נראה... אז כנראה שהחודש לא אצטרף למועדון... שוב את מקדימה אותי
    יאללה לפרק מזוודות ולהתחיל לבשל......
  • ענתי אני מקווה שאת טועה וההפרשות לא קשורות למחזור כי אני מחכה בקוצר רוח שתצטרפי אליי
    אני שמחה לשמוע שנהנתם זה הכי חשוב מקווה שתרגישי טוב וקיבלת כוחות מחודשים לשנה החדשה
    גם אנחנו מארחים ואני בדיוק מבשלת, שיהיה לכם חג שמח ושנה טובה ושבקרוב יהיו בשורות טובות
  • הלן, לך היו הפרשות?? היו לך כתמים של השתרשות??

לי אין הפרשות רק איזה פעם ביום יוצא לי כאילו, וואי איך לתאר את זה... כמו רטיבות כזו קטנה, לא כמו שתמיד לפני מחזור יש את ההפרשות הצהובות המוגברות... רוב הזמן התחתון שלי יבש...

מצטערת על התיאורים הבוטים, אבל זה בשביל שתביני למה אני מתכוונת...
  • זה בסדר חמודה שלי חחחחחח
  • אני רוצה כבר לדעת.

• סבלנחות יקירתי - שבוע הבא נדע ב"ה . ..

וגם אם לא, לא סוף העולם

אבל נחשוב חיובי!

זה החודש הראשון שאנחנו מנסים והאמת אמרתי לך
    נראה לי שלא נקלטתי החודש בגלל התרומת דם והירידה בהומוגלובין

אבל נו , לא מספידים לפני שהמכשפה תגיע
  • אני מקווה שהפעם נקלטתי... יש המון דברים שונים מחודש שעבר, וזה נראה יותר כאילו עומדות להיות בשורות טובות... אבל... אי אפשר לדעת... יכול להיות שהכל בראש שלי, וגם החודש זה לא קרה... אבל אני אקבל בהבנה. לא בשמחה, אבל בהבנה. אנחנו מנסים כבר שלושה חודשים...
    צעירים...

• הלוואי הלוואי.. !!!!
    וגם אם לא- נקבל בהבנה

אבל אני רוצה שכן!
  • גם אני רוצה תאמיני לי!!!!!!!!

• יופי של בטא
    שימשיך כך!!

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • איזה יופי..
    אני כל כך שמחה בשבילך
    בקרוב אצלי