עזרה דחוףףףף בקשר למקלחת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש לא יודעת עם מי להתייעץ בנושא
12 תגובות
עמוד 1
  • וואיי ...נשמע קשהההה
    תגידי...היא לא אוהבת רק את חפיפת הראש או בכלל מקלחת?

• קודם כל להפסיק לחפוף לה ליום יומיים. לא יקרה כלום.
    שרק תתקלח באמבטיה בלי מים זורמים.
    אצלי הייתה בעיה עם אלה שהיא פחדה מהזרם של הדוש וכשהורדנו לה סבון מהראש עם משהו אחר (כוס או קערה)היא ממש זרמה.
    תתקלחי את איתה, שבו באמבטיה, בלי לחפוף, תני לה בקצב שלה.

[

[
    [URL=http://www.siz.co.il/]
  • תודה! צודקות לגבי החפיפה...
    התייעצתי עם מרפאה בעיסוק בבית הספר שבו אני עובדת
    היא נתנה לי מענה לתסכול ובעיקר הרגיעה..

חג שמח
  • גם אנחנו באותה בעיה, כבר שנתיים אומנם על רקע של בעיה תחושתית אבל אני יכולה לתת לך כמה רעיונות שאצלנו עוזרים.

להוריד את כמות החפיפות ליום כן יום לא, ולהסביר שבגלל שאנחנו רואים שקשה לך אז אנחנו מוותרים, אבל חייבים לחפוף כי אחרת הראש יכול לגרד וכו'....

לשטוף את הראש עם נטלה או כוס ולא עם הטוש.

יש את החפיפון, ששומר שהמים לא יכנסו לעניים ולאוזניים. (קונים אותו בסופר פארם או משהו, כמו גלגל כזה עם גומי)

לשים שעון מעורר שמצלצל ואומר מתי חופפים, ז"א שהוא מצלצל כמה דקות אחרי שנכנסתם לאמבטיה (העניין הוא שזה משהו חיצוני ולא אתם או היא שקובעים מתי)

יש את האמפולות האלה שזה ספוגים של חיות שמתנפח במים, אנחנו הכנסנו אותה לאמבטיה ונתנו לה אמפולה, והיא צריכה להשיג את החיה ולהיות נקיה לפני שהחיה מתנפחת (לוקח לה איזה עשרים דקות) כדי שלחיה יהיה נעים.

אפשר להכניס בובה עם שיער ארוך ולחפוף לה ביחד, אז גם הפעולה מרגיעה וגם הדיבור שלה אל הבובה יכול לגלות לכם מה בעצם מפריע לה בחפיפה.

גם התגובה שלכם לצרחות יכולה להשפיע, אין לי מושג איך אתם מגיבים אבל איך שאצלנו היא מתחילה לצרוח אנחנו אומרים לה בואי נצרח ביחד הכי חזק ואח"כ נחפוף, כך הצעקות מאבדות את העוקץ שלהן. אומנם יש בכי שקט לפעמים אבל זה כבר לא הצרחות שכל השכונה באה לבדוק מה קורה....

וואוו יצא לי ארוך, מקווה שתמצאי משהו מועיל מכל הנ"ל, אנחנו מחליפים כל פעם משהו כי אחרי כמה שבועות זה כבר לא עוזר אבל אחרי זמן אפשר לחזור לאותה שיטה.

בהצלחה
  • נתנו אחלה עצות
  • אמא ויותר...איפה ניתן להשיג כאלה קפסולות?
    תודה על עצותייך....
  • נשמע באמת לא קל,
    נתנו אחלה עצות

• נשמע ממש ממש לא קל
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אין לי עצות אבל שולחת לך המוני
  • אפשר לקנות את הקפסולות בבאזרים. אני יכולה לתת לך שמות של חנויות בירושלים אבל זה לא יעזור לך.
    זה קישור רק כדי שתדעי מה זה בדיוק:
    קפסולות חיות

• תגידי, אחרי מקלחת קל לסרק אותה? יש לה קשרים?
    שיער מתולתל נוטה "לפתח" קשרים ויכול להיות שזה מה שמרתיע אותה מחפיפה...

גם לי בתור ילדה קטנה היה מעצבן לחפוף בגלל הקשרים. דקות ארוכות אמא שלי הייתה מסרקת אותי.. סיוט

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה