לכל מי שיש בנות בבית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חייבת לשאול...
    [/center]
5 תגובות
עמוד 1
  • טוב אני עוד לא הגעתי למצב שאני קונה דברים בטירוף
    במיוחד שאני עוד מקבלת מתנות מאנשים

אבל אני חושבת שאני די מאופקת בקניות
    (בעלי קצת פחות- אז אני צריכה לשמור עליו)
    אז אני לא מודאגת...

• זו באמת בעיה אנ משוגעת על הבגדים לבנות וכול הקישקושים גרביים,סרטים לשיער קוקיות חצאיות שמלות וכו' חכי חכי זה רק מתחיל וזה צפוי עוד לגדול...ככל שהן גדלות ההוצאות גדלות...העיקר הבריאות
  • קודם כל, רק עכשיו שמתי לב שאני ואת בהפרש של כמה ימים בודדים :)

ואני איתך במחשבה. אצלי אמנם לא קרטונים, אבל גם אצל אמא שלי וגם אצל חמותי יש כבר לא מעט דברים לבובה שבדרך.

אני פשוט החלטתי שחבל שאני אקנה עוד, כי אני בטח לא אספיק להלביש לה הכל, כי בהתחלה הכל נהיה קטן מאוד מהר.
    ואם את כבר קונה, אל תקני בחנויות יקרות....
  • אין ספק שזה קשהההההה

יו יש דברים כאלה מעלפים.. זה פשוט ממכר לקנות ולקנות
    אבל, חשוב לזכור, וזה מה שעוזר לי...מה באמת אני צאיכה? מה נוח? מה מתאים לעונה? כמה?
    כל פעם אני קונה ממש מעט ועושה השלמות

בגדים חגיגיים אני לא קונה הרבה כי באמת חבל גם לא נוח להם וגם לא יוצא להלביש הרבה..

וגם לדעת שבהאנגרים הגדולים יש אחלה דברים ולא צריך לרוץ ולקנות בשילב פוקס קאדס וגולף... מהחנויות האלה אני קונה כשיש ארוע מיוחד או כשיש מבצע מעולה

• [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה