-
קודם כל שיהיה בשעה טובה!
אני ארשום לך פשוט כל מה שעולה לי כרגע בראש.
-
ייאאא ג'ני אנחנו צריכות לאחד את התשובות כי אני כל הזמן מצטרפת אליך
-
ג'ני תודה רבה זה היה ממש יעיל
-
לגבי מוצרי פנים- אם את מתכוונת לסבון ששוטפים פנים או קרם הזנה או לחות, אז אין איתם בעיה, הכל הולך.
אם את מדברת על קרמים יותר רפואיים ומשכות- פה אני לא יכולה לעזור, כי רק רופא יודע להגיד מה מותר ומה אסור.
לגבי קרם גוף- זה באמת שכחתי לציין, גם פה אין מניעה, תמרחי ותמרחי הרבה.
זה יכול למנוע או לצמצם סימני מתיחה, בעיקר בחורף, שזו עונה שמייבשת לנו את העור, כשהעור יתחיל להימתח אם הוא יהיה יבש זה מתכון בטוח לסימני מתיחה.
אני יכולה להגיד לך שאני מפוצצת בהם.
נכון שהרוב זה עניין של העור ולפעמים גם גנטי והקרמים לא באמת עוזרים 100% אבל להזיק זה בטוח לא יזיק
-
תודה רבה רבה
-
אני יכולה להגיד לך על עצמי שאני סובלת מפצעים ועור פנים בעייתי מגיל 12 בערך ושום דבר לא עוזר לי.
בהריון זה דווקא השתפר. אז אני חושבת שמי שסובלת מזה כל החיים ההריון משפר לה, מי שהפוך, אז קצת מחמיר...
בכל מקרה, העיקר שיהיה הריון תקין ומשעמםםם
-
אז זהו שאני סובלת מזה כל החייםםםםםםםם
רק עם הגלולות שהייית איתם 10 שנים המצב הוטב
עכשיו ממש לפני שגיליתי שאני בהריון זו הייתה מכה של ממש זה פשוט הציף אותי והייתי בטוחה שאני עומדת לקבל
-
קודם כל בשעה טובה!!!!
דבר שני, אני יכולה לענות לך לגבי הספורט (כי זה תחום העיסוק שלי), אם התאמנת לפני באופן קבוע, אז את יכולה להמשיך, כמובן שצריך להמנע מספורט אקסטרים, קפיצות או דברים שיכולים לגרום לנפילה (כמו רכיבה על אופניים).
אם את מתחילה אז רק דברים קלים כמו הליכה ואפילו שחייה, אבל בסבבה!
לגבי הפנים, גם הפנים שלי מלאות בחצ'קונים קטנטנים, והאמת שאני לא בטוחה שיש מה לעשות כי זה בטח הורמונלי!
ות****, הכי חשוב לאכול מכל אבות המזון, להמנע (כמה שיותר) מקופאין וממוצרים המכילים אספרטיים, כמו בסוכרזית ובמשקאות דיאט, אני אישית בתחילת ההריון לא יכולתי לאכול כלום חוץ מפחממות, שום דבר מבושלם לא יכולתי להכניס לפה, הכל גרם לי לבחילות ולהקאות!
תרגישי טוב ומחכים לשמוע עדכון
-
טיפים מעולים שהבנות נתנו לך
-
תודה בנות
אולגה גם אני מכורה לשטיפות האלה טוב נצטרך להסתפק בסבון רגיל
-
לא הבנת! לא להשתמש בסבון בכלל בנרתיק!!!
זה גם בלי הריון לא מומלץ כי זה הורג את אוכלוסיית החיידקים הנורמלית בו ואז פטריות יכולות לשגשג. (הפטריות תמיד שם, ומנצלות את היחלשות השכנים החיידקים להשתלטות על האזור).
הנרתיק שלנו מפריש הפרשות שמנקות אותו. הוא לא צריך ניקוי. אם את רוצה "לרענן" אותו נקי עם מים בלבד ותעזרי באצבע.
טיפ נוסף שלא קשור לשטיפות: לא לאכול יותר מידי דברים שמפוצצים בויטמין A כמו גזר וכבד, ולא להשתמש בקרמים מכל הסוגים אם יש בהם הרבה ויטמין A.
אצל כל קוסמטיקאית או רופא לציין שאת בהריון - חובה! גם אם נראה לך לא קשור. עשיתי טיפול פנים והקוסמטיקאית אמרה שאם אני בהריון יש איזה מכשיר שעובד על זרמים קטנים של חשמל לסגירת נקבוביות שאסור בהריון.
-
קרן תודה לך
אני למשל מאד אוהבת גזר ודווקא חשבתי שזה טוב ואני אוכלת כל יום לפחות 2 גזרים
אני מקווה שזה לא נחשב הרבה.
לגבי חומצה פולית אני לוקחת לגבי מולטי ויטמין שמעתי מכמה בנות ואני אלך לרכוש בבית מרקחת בימים הקרובים
שוב תודה לכולכן על העזרה
-
מזל טוב ובשעה טובה. שיהיה קל, תקין, בריא ועגול