חזרתי אחרי כמה שנים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

הייתי פעילה בפורום לפני כ3 שנים כשהיתי בהריון עם הילדה שלי, אותה השגנו עם טיפול של גונל כבר בטיפול הראשון (עשינו הזרעה כדי להגדיל את הסיכויים וזה הצליח!).
    לאחרונה, אנו מנסים שוב להיכנס להריון, ללא הצלחה. משום מה, אני נקלטת צ'יק צ'ק להריון ומסיבה לא ידועה, ההריון נופל או לא מתפתח.
    עברתי גרידה בשבוע 11 כמעט עקב עובר שלא התפתח ועוד 2 הפלות טבעיות ממש בסמוך לבדיקת הדם שבישרה הריון.
    הפרוגסטרון ב3 ההריונות הכושלים היה נמוך מאוד ולמרות שקיבלתי תמיכה של אנדומטרין ואפילו זריקות ממש כואבות, לא עזר...
    האם מישהי עברה דבר דומה? מה נהוג מנסיונכן לעשות במקרים כאלה?
    לעבור לIVF כדי לראות את איכות הביציות?.
    תודה לכן שקראתן עד כה,זה היה קצת ארוך....
    רציתי לבשר להורים לקראת השנה החדשה בשורות משמחות ולצערישוב אכזבה
    שוב תודה,
    ליאת
11 תגובות
עמוד 1

• אני לא ממש מבינה בזה אבל עשית בדיקה לראות שאין לך הדבקויות ברחם?
    ילדת בלידה ריגלה או קיסרי?
    לפעמים אחרי לידה יש ברחם הידבקויות שגורמות להפלות, אם עברת כבר 3 הפלות שווה לעשות צילום רחם ולבדוק את זה..

בהצלחה
  • היי קודם כל מצטערת לשמוע על הקושי שאת חווה זה לא פשוט מניסיון ... שנית הייתי ממליצה לך לעשות בדיקת קרישיות יתר בהצלחה !!!
  • ילדתי בלידה רגילה לפני כמעט 3 שנים וברוך ה' הכל היה בסדר גמור.
    לגבי קרישיות יתר - גם אני חשבתי על זה....יש לך מושג איפה עושים,איך הפרוצדורה ובכלל יש לך קצת מידע על זה? כי למיטב הבנתי צריך מעבדה מיוחדת שבודקת קרישיות וזו לא בדיקה פשוטה (מבחינת המעבדה)
    תודה בנות ובהצלחה לכולנו בשנה החדשה!
  • קודם כל אני ממש מצטערת לשמוע על ההפלות... אני רק יכולה לתאר לעצמי מהן התחושות שלך. את נשמעת כמו מישהי מאוד חזקה ואחת שלא מוותרת בקלות וזה מעודד אותי...

אני בשלב הזרעות ועוד לא נקלטתי כך שלא אוכל לעזור לך לגבי השאלה. מה שכן, לדעתי כדאי לך להתייעץ ען רופא הפוריות שלך ולקבל תשובה.

את גם יכולה לשאול את דר ישי מפורום פוריות...

מאחלת לך שנה טובה ושהות קצרה כאן בפורום

• תודה קרן,
    אכן, אין לי זמן ואני לא מרשה לעצמי להיכנס לדיכאון, אני עסוקה בלהבין למה הפעם זה לא מצליח כאשר בפעם שעברה זה הצליח בהזרעה הראשונה.
    כמובן שרופא הפוריות שלי יענה על השאלות,אבל רציתי לדעת אם מישהי פה עברה משהו דומה ויכולה לתרום מנסיונה.
    תודה לכל מי שענתה

• היי היות וחווית שלוש הפלות את הולכת לרופא נשים ומקבלת הפנייה למיטב ידיעתי לא בדיקה מסובכת בדיקת דם פשוט לוקחים כעשר מבחנות וזהו ... לא תמיד העובדה שצלחנו הריון אחד תקין תעיד על הריונות הבאים ונהפוכו לא מחייב שאחרי שלוש הפלות גם ההריון הבא חלילה יפול עוד דבר שאני ממליצה לך זה לעשות הפסקה של מינימום חודש עד שלושה חודשים לתת לגוף שלך להתחזק זה נשמע לי מאוד אינטנסיבי לעבור שלוש הפלות בארבעה חודשים מחבקת אותך ושולחת לך המון חיזוקים בהצלחה

• היי
    קרישיות יתר עושים בבדיקת דם.
    אני עשיתי וגם אחותי, ממש לא מסובך גם התוצאות הגיעו יחסית מהר..
    מכיוון שעברת 3 הפלות תפני לרופא נשים שלך והוא כבר יכול לעשות לך בירורים מקיפים
    כי רק אחרי 3 הפלות עושים בדיקות מקיפות (מסתבר ש3 הפלות זה "נורמלי")
  • הי לילי,
    תודה על תשובתך. קיבלתי מהרופא (אני מטופלת באופן פרטי) הפניה לבדיקת קרישיות וכבר נתנו לי תור ליום ב' הקרוב. כמה זמן לוקח עד שמקבלים תשובה בערך?
    האם את סובלת מזה או אחותך? אם כן, איך הטיפול?
    תודה וסליחה על החפירה.
    שתהיה לכולנו שנה סופר פורייה ושנצא עם בריאים ושלמים,ממש ממש בקרוב !!!

• את ממש לא חופרת, את צריכה לראות את החפירות שלי.. חח
  • שיהיה המון בהצלחה....בסוף זה מגיע...
    רק שלפעמים זה עולה לנו בהרבה שערות לבנות....
    המון המון סבלנות מאחלת לך שהקסם יקרה שוב במהרה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• שוב תודה רבה לכולכן!
    אשכולית, יש לי ילדה כמעט בת 3 ולכן אני פחות לחוצה,אבל כן, בסוף זה מגיע לכולן בעזרת ה'
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה