אני זועמת וכועסת :( - עידכון בהמשך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול לקחתי את דנדוש למעון עם עגילים בבית כל בוקר אני בודקת רואה ששני העגילים שם לא נפלו בלילה חלילה שהסוגרים סגורים היטב.
    אחר הצהרים אתמול בחוג פתאום היא מראה לי שאין לה עגילים בכלל על האוזנים אין סימן שנמשך לה מהאוזן אחרת היה כמו פצע וזה עגילים צמודים כך שקשה למשוך אותם
    כאילו מישהו הוריד לה אותם מהאוזניים ולקח לעצמו זו ההרגשה שלי
    הבוקר באתי למעון דיברתי עם אחת המטפלות מהכיה שלה בנועם אך תוך אזהרה שאני דורשת לקבל חזרה היום את העגילים של הילדה אחרת אני אפנה גבוה יותר למעלה אולי אני לא אהסס להגיש תלונה במשטרה על גניבה כי מבחינתי גנבו דבר מהילדה יום ראשון הלכה עם בובה חדשה שבאתי לקחת אותה הבובה לא היתה ודנדוש אמרה לי אמא אין לי את קיטי היא הלכה לאיבוד כעסתי אתמול שבאתי לקחת אותה באורח פלא הבובה היתה חזרה
    איך הייתן פועלות בנדון? כי אני כן מתכוונת לשים סוף לגניבות האילו ואם צריך לערב את כל הגורמים

12 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל צריך בהחלט לברר על הגניבות זה לא בסדר בהחלט לגבי העגילים אני לא מאמינה שיורידו לה את זה מהאוזניים ויקחו למרות שהיו דברים מעולם..
  • כשביקשת לקבל את העגילים חזרה מה ענו לך? ידעו איפה הם? למה הורידו אותם?

אולי הורידו כי פחדו שייפול ויילך לאיבוד, אז שמו בצד ושכחו ליידע?

ולגבי הבובה.... אני כל הזמן אומרת להורים לא להביא לגן צעצועים / חפצים שחשובים לכם או לילדים. זה הולך לאיבוד, נשבר, מתלכלך.... יש לגננות מספיק במה להתעסק מלבד החפצים האישיים שכל אחד מביא מהבית

למה את ישר מסיקה שהכל נגנב? תבררי ותראי מה עונים לך
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אצלנו בגן אומרים שאם מביאים דברים מהבית ישר כשמגיעים לגן לשים במגרה/בתיק כי אחרת הן לא אחראיות על זה.
    פעם יונתן החליף שעון עם ילד אחר בגן
  • לגבי העגילים הסייעת / מטפלת לא ידעה מה לענות עדין אם בבוקר בדקתי לה וראיתי שהעגילים סגורים היטב הסיכוי שיפלו קלוש ומה הסיכוי ששני העגילים נופלים בו זמנית? קיים סיכוי כזה? גם אין סימן שנשמך מן האוזן וזו כבר שנה שניה כמעט שדנדוש עם עגילים ומעולם לא הפריע ויש עוד בנות עם עגילים אז........ עוד מעט שאלך לקחת אותה אראה מה עונים לי אני עדין לא שותקת ולא מוותרת

• זה בהחלט לא כיף לראות שחסרים דברים אותם שלחת לגן יחד עם זאת -
    א. לא שולחים דברים שיש סיכוי שהם יעלמו או יתקלקלו כי זה גן וזה ילדים והיא רוצה להראות את הבובה לילדים ומישהו יכול לחטוף או שהיא משחקת איתה בפינת בובות ושוכחת אותה שם ואז כשמסדרים שמים את הבובה עם שאר הבובות
    ב. הנשים האלה עובדות יום-יום עם הבת שלך, הן נותנות לה יחס ואהבה כל היום הן עובדות מאהבה (כי המשכורת לא משהו) לבוא אליהן ולקרוא להן גנבות ועוד פעמיים באותו שבוע בלי לאפשר להן לברר מה הסיבות - זה מגעיל וזה משפיל וזה מכעיס! מבטיחה לך בלי צל של ספק שאף אחת לא לקחה את העגילים לילדים או לנכדים שלה, סביר שהורידו אותם, סביר שהיתה סיבה מוצדקת לכך.
    אני יודעת שאת רוצה את הטוב ביותר לדניאלה, אני יודעת שאת עושה מאמצים גדולים שיהיה לה טוב וקל, אני יודעת שלא קל להיות אם חד הורית שמתנהלת ומנהלת את רוב הדברים לבד, אני גם יודעת שאת חייבת לתת הרבה יותר הערכה למי שנמצאות ימים שלמים עם הבת שלך.
    שנה טובה.
  • לינבר לא אמרתי שהן גנבו רק אמרתי שבעיניי תמוהה ששני העגילים אינם קרה שנה שעברה באמת שבגן נפל לה עגיל ביום למחרת או אפילו אותו יום באו אלי המטפלות והביאו לי את העגיל ליד ואמרו העגיל נפל/ נמשך כן אם אני לא אקבל אבקש בירור מהגננת הראשית ואחר כך ממנהלת המעון כמו שהן משקיעות בבת שלי והן גידלו לי אותה במעון מגיל 7 חודשים אני גם מעריכה ולכן לא אומרת שהן גנבו וניסחתי את הדברים אחרת שוב היו דברים מעולם בעיקר במעון אצלנו כבר היו מספר גניבות לא מזמן

• גם עגילים צמודים נופלים ,שנה שעברה קניתי לליאן עגילים חדשים מזהב ואחרי יומיים הם נפלו לה בגן כשהיא שיחקה בחצר, אז מה האשמתי את הגננת בגניבה? אפילו לנו מבוגרים עגילים יכולים ליפול מבלי שנרגיש
    נראה לי קצת הגזמה
    ]
  • יש לי רק להמליץ על עגילים צמודים לאוזן שנסגרים בהברגה
    גנבו...הן לא
  • טוב עידכון
    החזירו לי עגיל אחד של דנדוש אחד נפל בחצר אבל יותר נראה לי תלשו לה מהאוזן כי קנינו לה עגילים חדשים מזהב היום ששמנו לה את העגיל באחד מהאוזניים היא פשוט צרחה את נשמתה מבכי (כמעט הקיאה) וירד לה דם מאותה אוזן ואז הן על דעת עצמן הורידו לה את העגיל השני

• בחיי שאני לא מצליחה להבין למה את משאירה אותה בפעוטון מגיל 7 חודשים עד עכשיו, כשאת לא מרוצה בכלל???
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לנו בגן אמרו בפירוש לא לשים ולהביא דברי ארך. בני הולך עם שרשרת ומגן דוד מזהב אבל לא לגן מאותה סיבה בדיוק כדי שלא ילך לאבוד.
    http://www.holdthatpic.com/
  • טוב סליחה לא הבנתי את הקשר בין העגילים לכריך...בלבלה שלמה
    בכל אופן אני חושבת כמו מילנה!
    וסליחה אם זה לא קשור אבל לכן אני בעד לא לעשות/לשים עגילים בגיל כזה
    ואם את רואה שהיא צורחת מזה כרגע ויורד דם בשביל מה להתעקש לשים עגילי זהב....
    בכל מקרה שנה טובה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה