אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ישששששששש מחר חופששששש
    אני בשוק מעצמי, שבמקום להיות בעצבים מזה שהם בחופש, אני ממש נושמת לרווחה, סופסוף כמה ימים שלא צריך לעמוד בזמנים, לרוץ ממקום למקום.....בקיצור לא להיות בלחץ, מלבד התארגנות לקראת הארוחה

4 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחח תאמיני לי אנחנו האמהות מה שלא יהיה אנחנו מתלוננות
    הם בחופש זה קשה , הם בגן זה קשה
    כל הזמן קשה

האמת לא הפריע לי שלהב בחופש מחר עד שגיליתי שאדון בעל מתכוון ללכת לעבודה למרות שהוא לא חייב
    אז רציתי ללכת לקבר של סבא שלי ובזכותו אני לא אלך
    ואיכשהו אצטרך לנתב בין טיפול בשתיהן לבישולים עם אמא שלי
    גרררררררררררררררררררר גברים בע

• זה ממש ככה, הרי עוד לא עבר חודש..... מאז שהתחילה שנה, אני לא רוצה להיזכר בטח איזה הודעות היו פה על החופש הגדול..... עכשיו אני מתלהבת מהחופש שלהם.... למרות שבטוח שכבר ביום שישי אקבל תקריז

• אכן, אני נהג מונית.... חכי מותק, עם השנים זה מתגבר.... הכל בשביל האוצרות שלנו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה